Kanye West wist door deze lyric dat hij zou doorbreken

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 05:05

Kanye West voelde aan dat één bepaalde tekst die hij schreef hem wereldwijd beroemd zou maken. Hij herinnerde zich het moment dat hij in een winkel was en plotseling besefte dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Het was een soort van voorgevoel, een intuïtie dat deze tekst zijn doorbraak zou betekenen.

Het ging om de lyric: "She got a light-skinned friend look like Michael Jackson. Got a dark-skinned friend look like Michael Jackson."

Deze tekst kwam uit het nummer 'Slow Jamz', een samenwerking met Jamie Foxx, dat in 2003 werd uitgebracht. Het werd een nummer één hit en leverde West, Foxx en Twista, de originele artiest, hun eerste topnotering op de Billboard Hot 100.

Kanye West, die nu door het leven gaat als Ye, werd een succesvolle producer en rapper in de industrie, richtte zijn eigen platenlabel op voordat hij uiteindelijk de modewereld betrad met zijn beroemde Yeezy-samenwerking met Adidas. Sindsdien hebben vooral zijn politieke opvattingen de krantenkoppen gehaald. Zijn steun aan Donald Trump en antisemitische opmerkingen hebben hem niet tot de favoriete figuur van het publiek hebben gemaakt.

'Vampire Diaries'-ster Paul Wesley komt naar België

Chelsy Vanlerberghe-16 juli 2024 om 14:21

Fans van 'The Vampire Diaries' zijn in voor a double treat! Eerder werd al bekend gemaakt dat Ian Somerhalder naar Heroes Comic Con in Brussel komt. Nu laat de organisatie weten dat ook Paul Wesley naar Brussels Expo afzakt. Een reünie van de broertjes Damon en Stefan Salvatore? Daar moet je gewoon bij zijn!

Paul, die acht seizoenen lang de charismatische Stefan Salvatore speelde, staat te popelen om zijn fans te ontmoeten. Hij is er beide dagen, 19 en 20 oktober, voor fotosessies, handtekeningen, panels en meet & greets. Tickets voor de fotoshoots zijn beperkt, dus wees er snel bij! De fotosessies met collega Ian Somerhalder waren op 2 dagen tijd al de deur uit.

Naast 'Vampire Diaries' heeft Paul Wesley zijn repertoire verder uitgebreid met diverse rollen. Hij schitterde onder andere in projecten zoals 'Tell Me a Story' en 'Before I Disappear', waar hij zijn veelzijdigheid als acteur toonde. Meer recentelijk werd Paul Wesley geprezen voor zijn dynamische vertolking als legendarische kapitein James T. Kirk in de nieuwste 'Star Trek'-serie.

Paul Wesley en Ian Somerhalder zijn niet de enige namen die Heroes Comic Con wisten te schikken. Misha Collins van 'Supernatural', en Eliza Taylor van 'The 100' zijn er ook bij op 19 en 20 oktober.

Meer info en tickets vind je op www.heroescomiccon.be.

Maak kennis met de singles uit nieuwe realityshow 'Fboy Island'

Chelsy Vanlerberghe-16 juli 2024 om 12:28

Deze zomer wordt het bij Streamz nog warmer, want het gloednieuwe realityprogramma 'FBoy Island' gaat van start op 15 augustus. Onder de stralende zon gaan drie single vrouwen op zoek naar de liefde van hun leven. Maar er is een twist: een aantal mannen zijn er voor de liefde, maar er zitten ook een aantal zelfverklaarde 'fuckboys' bij. Zij zijn er enkel en alleen om het spel te spelen en met de geldprijs naar huis te gaan. Op 'FBoy Island' weet niemand wie wie is, en ook de kijker wordt uitgedaagd om red flags te spotten en de 'Fboys' te onmaskeren.

​Alles wordt in goede banen geleid door de hosts Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Bekijk nu de teaser van 'FBoy Island' en maak kennis met de vrouwen die de "FBoys" zullen ontmaskeren!

Ella (24)

Ella is afkomstig uit Limburg en woont in Antwerpen. Ze is student Communicatie en Diplomatie, en schreef haar thesis over de representatie van pro-feministische mannen in televisieseries of beter - welke mannen het goede voorbeeld geven. Een aanrader om te lezen wanneer je vertrekt naar 'FBoy Island'.

Ze is ambitieus, intelligent, zorgzaam en heeft veel liefde te geven maar valt naar eigen zeggen altijd op de foute jongens. Ze heeft een lange relatie gehad, maar hij ging meerdere keren vreemd waardoor ze weinig vertrouwen heeft in mannen. Naar eigen zeggen kan Ella wel eens een makkelijk doelwit zijn voor de FBoys, want ze houdt van een man met praatjes.

Wat zoekt Ella op 'FBoy Island'? Tall, dark and handsome, maar ze staat voor alles open. Ze zoekt vooral iemand die ambitieus en intelligent is met veel levenservaring.

Haar boodschap aan de FBoys: “Als een echte girls-girl gaan wij elkaar ondersteunen. We hebben het écht gehad met players. Die moeten aangepakt worden en dat zullen we ook met plezier doen.”

Irene (27)

Irene woont in Amsterdam. Ze deed in 2021 al mee aan de Nederlandse versie van 'Are You the One'. Daar moest ze ook haar connectie zien te vinden. Ervaring die ze in 'FBoy Island' goed zal kunnen gebruiken.

Ze is intelligent, bloedmooi en heeft veel liefde te geven, maar is al een hele tijd single. Ze heeft één relatie gehad, maar trekt naar eigen zeggen alleen "FBoys" aan. Mannen die haar eerst het hof maken en dan plots negeren. Ze heeft dan ook een muur opgebouwd waar een man maar eerst overheen moet zien te klimmen. Ze vindt zichzelf dan ook geen gemakkelijk doelwit voor de 'Fboys', want door haar ervaring zijn wandelende red flags geen probleem en kan ze die moeiteloos herkennen.

Wat zoekt Irene op 'FBoy Island'? Een volwassen man met een bepaald sexappeal. Iemand die fit en sportief is maar tegelijkertijd ook wel van een feestje houdt. Minimaal 1m80 met een business look, en het liefst ook nog traditioneel met goede manieren. Een flinke eisenlijst dus, maar "dan krijg je tenminste ook wat", aldus Irene.

Haar boodschap aan de FBoys: "Wij gaan ons als vrouwen niet gek laten maken. Wij zijn op zoek naar ware liefde. Ik zoek een échte connectie. Ik kan niet wachten om jullie te ontmaskeren!"

Kelly (28)

Kelly woont in Amsterdam en Ibiza. Ze is afgestudeerd als psycholoog en gebruikt deze achtergrond in haar werk als host van spirituele ceremonies, coachings en readings. Kennis en ervaring die ze ten volle kan gebruiken op 'FBoy Island'.

Ze is spiritueel, sportief en sexy. Hoewel ze haar omgeving kan voorzien van het beste advies, wil haar eigen liefdesleven nog niet helemaal vlotten. ​Kelly deed mee aan het eerste seizoen van 'Love Island' in Nederland en kreeg een relatie met mede-Islander Matthy, maar de relatie hield geen stand. Ze heeft moeite met de 'nice guys' van de 'FBoys' te onderscheiden. “Een rode vlag ziet er bij mij uit als een oranje vlag, en dan heb ik ook vaak de neiging te denken dat ik er wel een groene vlag van kan maken.” En daar wil ze graag een einde aan maken.

Wat zoekt Kelly op 'FBoy Island'? Een zelfverzekerde, intelligente en sportieve man die ​ – net als zij – gek is op reizen en het ontdekken van de wereld. Iemand die niet vastzit in Nederland maar het liefst z’n dagen doorbrengt op een tropisch eiland…

Haar boodschap aan de FBoys: "Ik ben op zoek naar een échte connectie en met mijn achtergrond in psychologie hoop ik jullie er zo uit te halen."

'Fboy Island' is vanaf 15 augustus exclusief te zien bij Streamz.

Ontdek meer