'We Were Liars' krijgt tv-serie

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 03:27

Fans van het populaire young adult novel 'We Were Liars' zullen het verhaal binnenkort op het scherm tot leven zien komen. Prime Video is bezig met een tv-serie gebaseerd op het boek.

'We Were Liars' is een tragisch liefdesverhaal van een meisje die aan geheugenverlies lijdt, dat zich afspeelt op een privé-eiland voor de kust van Massachusetts. De focus ligt op de welgestelde Sinclair-familie, die hun idyllische zomers doorbrengen op hun eigen afgelegen eiland.

De YA-roman verkocht bijna 3 miljoen exemplaren wereldwijd en stond meer dan 40 weken op de New York Times bestsellerlijst. Het was de meest gezochte titel op Goodreads in 2014 en werd geprezen als een van de beste YA-boeken van dat jaar.

Emily Alyn Lind, bekend van de Gossip Girl reboot, zal Cadence Sinclair spelen, de oudste kleindochter van de Sinclair-familie. Ze is levendig en avontuurlijk, maar haar zomerromance op het privé-eiland wordt verstoord door een traumatisch hersenletsel dat haar geheugen aantast. Vastbesloten om de waarheid te achterhalen, confronteert Cadence de mythes rond haar familie.

Shubham Maheshwari speelt Gat, een bedachtzame en ambitieuze New Yorker die zich een buitenstaander voelt tussen de bevoorrechte elite van Martha's Vineyard. Maar hij keert elk jaar terug naar Beechwood Island om bij zijn beste vriendin te zijn, op wie hij al lang verliefd is. Dit jaar lijkt ze zijn gevoelens te beantwoorden, maar Gat heeft een geheim dat hen voorgoed uit elkaar zou kunnen drijven.

Esther MacGregor is Mirren Sinclair, een gevatte en scherpzinnige kunstenaar, belichaamt tegenstrijdigheden. Ze verlangt naar nieuwe ervaringen maar klampt zich vast aan haar jeugd. Wanneer ze een schandalig familiegeheim ontdekt, wordt ze uit haar comfortzone geslingerd.

Joseph Zada speelt Johnny, de charismatische rebel. Maar deze zomer wordt hij geconfronteerd met verantwoordelijkheid, iets waar hij niet blij mee is.

Adele komt voorlopig niet met nieuwe muziek

Karen Luiken-17 juli 2024 om 06:47

Fans van Adele hoeven op korte termijn geen nieuwe muziek van de zangeres te wachten. De ‘Skyfall’-ster heeft in een interview met het Duitse medium ZDF laten weten dat ze zich de komende tijd op andere dingen gaat focussen.

“Ik heb helemaal geen plannen voor nieuwe muziek”, aldus Adele. De zangeres is in augustus een tijdje in Duitsland voor een reeks concerten en wil daarna een grote pauze nemen. “Ik denk dat ik een tijdje andere creatieve dingen wil doen.”

Het is niet de eerste keer dat Adele haar fans laat wachten op nieuwe muziek. Haar debuutalbum kwam uit in 2008, de opvolger daarvan in 2011 en haar derde studioalbum in 2015. Haar vierde en laatste plaat verscheen in 2021.

Emma Roberts ten huwelijk gevraagd

Karen Luiken-17 juli 2024 om 06:41

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Emma Roberts en haar vriend Cody John. Het koppel laat via social media weten verloofd te zijn.

“Ik schrijf het hier maar op voordat mijn moeder het aan iedereen vertelt”, aldus Emma bij een foto van zichzelf en haar grote liefde Cody. Op de selfie lacht Emma haar tanden bloot en toont ze vol trots haar verlovingsring. Cody kijkt minstens net zo vrolijk als zijn toekomstige vrouw.

De lovebirds zijn nu twee jaar samen. Het nieuws over hun romance kwam in augustus 2022 naar buiten toen Cody een foto deelde waarop hij Emma kuste. Vóór deze relatie was Emma samen met Garrett Hedlund, met wie ze ook een 3-jarige zoon heeft.

Ontdek meer