HBO Max is vanaf nu beschikbaar in België

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 03:19

Yessss!!! HBO Max is vanaf nu beschikbaar in België. En het beste nieuws? Je kunt het nu meteen uitproberen! Voor de volledige lancering op 1 juli 2024 kun je 14 dagen lang gratis toegang krijgen tot het abonnement van jouw keuze. Al is dat misschien niet zo'n goed nieuws als je midden in de blok zit...

Tijdens deze korte periode zullen sommige titels alleen beschikbaar zijn in het Engels en Frans. Maar geen zorgen, vanaf begin juli wordt alle inhoud ook in het Nederlands en Frans aangeboden.

Wat staat er op de planning vanaf 1 juli? Denk aan het tweede seizoen van de populaire HBO-original 'House of the Dragon', het 'Gaga Chromatica Ball' concert, de documentaire 'Taylor Swift VS Scooter Braun', en de nieuwe komedie 'The Franchise'. Later dit jaar kunnen we ook nieuwe Max-originals verwachten, zoals 'The Penguin' en 'Dune: Prophecy'.

En voor de filmliefhebbers onder ons, vanaf 11 juni zijn films als 'AM I OK?' met Dakota Johnson, 'Wonka', 'Dune Part Two', en 'Aquaman and the Lost Kingdom' beschikbaar. Daarnaast worden populaire Discovery-series zoals '90 Day Fiancé', 'Gold Rush', en 'Fixer Upper' gestreamd.

Sportfans worden ook niet vergeten, want deze zomer kun je exclusief de Olympische Spelen van Parijs 2024 bekijken op HBO Max, samen met andere grote sportevenementen.

Nederlandse en Franstalige Originals maken ook deel uit van het aanbod. Zo komt er een nieuw seizoen van 'Eating With My Ex: Going Dutch' aan.

Genoeg om te bingen dus!

Disney+ deelt trailer van nieuwe Nederlandstalige dramaserie 'Nemesis'

Karen Luiken-18 juli 2024 om 09:50

Disney+ krijgt dit jaar voor het eerst een eigen Nederlandstalige dramaserie. De reeks heet ‘Nemesis’ en verschijnt op 16 oktober. De eerste trailer is vandaag verschenen.

‘Nemesis’ is een complotthriller over financiële misdaad en belastingontwijking in de top van Nederland: een schaduwwereld vol brievenbusfirma’s en doodlopende paper trails. Sylvia van Maele, officier van justitie in Den Haag, en Lars van Deurnen, rechercheur bij de FIOD, volgen geldsporen en criminele afrekeningen op zoek naar misdadigers. Ze worden geconfronteerd met een meedogenloze elite die ten koste van alles haar rijkdom en macht wil beschermen.

Wanneer de grens tussen Sylvia’s persoonlijke en professionele leven vervaagt, duurt het niet lang voordat ze zich realiseert dat de regels en praktijken die haar werk onmogelijk maken er niet zomaar zijn. Ze moet op haar intuïtie leren vertrouwen om te overleven, zelfs als dat betekent dat ze in opstand moet komen tegen de mensen die ze het meest vertrouwt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lies Visschedijk, Romana Vrede, Peter Blok, Jade Olieberg, Bram Suijker, Chris Peters en Florian Regtien.

Start nieuwe seizoen 'Milo' in bioscoop te zien

Karen Luiken-18 juli 2024 om 09:42

Dubbel goed nieuws voor fans van ‘Milo’. De telenovelle van VTM keert in september terug met een tweede seizoen. Eerst op het witte doek, daarna thuis op de beeldbuis.

Diehard fans van ‘Milo’ krijgen op zaterdag 31 augustus de kans om de eerste vier afleveringen van het tweede seizoen in avant-première te bekijken bij Kinepolis Antwerpen. Goed nieuws? Er is meer! Want naast het publiek zal ook een groot deel van de cast aanwezig zijn om te kijken hoe het afloopt met Milo en Liam na de sabotage van Lou. Sterker nog: No Direction – bestaande uit Evelyne Chen, Héritier Tipo, Luka De Baets, Antje De Rop en Line De Dauw – zal een spetterend optreden weggeven.

Kaartjes voor de avant-première in Kinepolis Antwerpen zijn verkrijgbaar via deze link.

Ontdek meer