Heeft 'Tempation'-Megan iets met Lil' Kleine?

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 02:59

Het was weer smullen geblazen tijdens de langverwachte reünie van 'Ex on the Beach 2024'. En één onthulling had niemand zien aankomen!

De cast is terug uit Colombia waar ze 'een helse vakantie' beleefd hebben en kwamen nu weer samen voor de reünieaflevering. Presentator Koen 'Kardashian' voelde de deelnemers eens goed aan de tand. Maar er was één vraag die op ieders lippen brandde: wat is er aan de hand tussen Megan en Luca?

Big surprise: ze zijn geen koppel meer! Maar wacht even, want hier komt het: Megan heeft een nieuwe vlam, en niet zomaar eentje. Niemand minder dan Lil Kleine zou haar hart hebben veroverd.

"Nee hoor, we zijn geen koppel", onthult Megan Desaever, "maar we zijn wel close." En Luca bevestigt, zonder benefits. "Het werkt zo beter voor ons. We kunnen ons eigen ding doen, maar hij is nog steeds belangrijk voor me."

Maar, hold your horses. Er is ook iemand anders belangrijk voor Megan, een bekende rapper, om precies te zijn. Koen Kardashian floept het eruit: "Volgens mij heb je seks gehad met een rapper". Megan, die eerder al meedeed aan 'Temptation Island' ontkent het. Maar Luca, bevestigt het gerucht door te zeggen: “Megan, dat weet toch ook iedereen." Elias pikt in: “Lil’ Kleine toevallig?” "Wie heeft dat gelekt?" lacht Megan nerveus. "Je hebt het zelf verklapt, zelfs aan mij, en we hebben niet eens contact", reageert Elias. Maar Megan houdt de lippen stijf op elkaar, want ja, "je kent toch de media, morgen staat heel de krant vol". Oeps, sorry Megan!

Daarna gaat ze verder: "Het is iets dat nog gaande is."

Nog nooit zoveel luisteraars voor One Direction

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:43

Sinds het overlijden van Liam Payne hebben er nog nooit zoveel mensen naar One Direction geluisterd. Muziekwebsite Comlpex meldt dat de band op de dag na de plotselinge dood van Liam het hoogste aantal luisteraars op één dag heeft behaald.

De muziek van One Direction werd op donderdag 17 oktober maar liefst 57,5 miljoen keer beluisterd. Ook staat de band, die in 2015 een pauze voor onbepaalde tijd aankondigde zodat alle leden solo konden gaan, volgens Forbes bovenaan de hitlijsten van de Britse tak van Spotify.

Afgelopen woensdag stierf Liam na een val van een balkon in Argentinië. De politie gaat er na onderzoek vanuit dat de zanger zelf van het balkon is gesprongen. Hij werd slechts 31 jaar.

Jennifer Lawrence zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:38

Er is een tweede kindje op komst voor Jennifer Lawrence. De actrice is opnieuw zwanger van haar man Cooke Maroney, laat haar vertegenwoordiger weten in een gesprek met Vogue.

De 34-jarige Jennifer en de 40-jarige Cooke verwelkomden in februari 2022 hun eerste kindje, een zoontje, dat ze Cy noemden. Het koppel trouwde in oktober 2019.

Het is nog niet bekend of het tweede kindje een jongen of meisje wordt. Ook weten we niet wanneer de kleine spruit precies wordt verwacht.

Ontdek meer