Komt Fifth Harmony terug bij elkaar?

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 01:53

De populaire girlband Fifth Harmony besloot in 2018 uit elkaar te gaan. Normani, die momenteel een succesvolle solocarrière aan het uitbouwen is, laat nu weten dat een reünie er nog niet zit aan te komen, maar dat het zeker mogelijk is in de toekomst.

Haar ex-bandmaatje Ally Brooke hintte eerder op een reünie, maar nu reageert Normani in een interview met Billboard op de geruchten.

"Ik weet het niet. Niet dat ik weet", zei de zangeres. "Maar ik zie het zeker als een mogelijkheid in de toekomst. Dat zou echt bijzonder zijn."

Ally Brooke wakkerde de geruchten aan tijdens een interview met E! News in 2023, waarin ze zei dat de groep, die ook bestaat uit ook Camila Cabello, Dinah Jane en Lauren Jauregui, "misschien ergens aan werkt" en dat het sneller zou komen dan we denken.

Ze verduidelijkte Brooke later haar opmerkingen in een social media post. "Ik ben blij om te zien dat er veel interesse is rondom Fifth Harmony," schreef ze toen. "Reünie kan veel betekenen en hoewel er nu geen officiële bandreünie is, zijn er mooie vriendschappen en relaties die langzaam herstellen op een helende en versterkende manier."

Verder in het Billboard-interview vertelde Normani hoe cool het was om te zien dat haar ex-bandleden enthousiast waren over haar aankomende debuutalbum 'Dopamine'.

"Het is geweldig om iedereen te zien bloeien en het goed zien doen in onze solocarrières, want dat was het doel" zei de 'Motivation'-zangeres.

Fifth Harmony komt voorlopig dus nog niet terug, maar fans hoeven nog niet de hoop op te geven.

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Kanye West wist door deze lyric dat hij zou doorbreken

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 05:05

Kanye West voelde aan dat één bepaalde tekst die hij schreef hem wereldwijd beroemd zou maken. Hij herinnerde zich het moment dat hij in een winkel was en plotseling besefte dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Het was een soort van voorgevoel, een intuïtie dat deze tekst zijn doorbraak zou betekenen.

Het ging om de lyric: "She got a light-skinned friend look like Michael Jackson. Got a dark-skinned friend look like Michael Jackson."

Deze tekst kwam uit het nummer 'Slow Jamz', een samenwerking met Jamie Foxx, dat in 2003 werd uitgebracht. Het werd een nummer één hit en leverde West, Foxx en Twista, de originele artiest, hun eerste topnotering op de Billboard Hot 100.

Kanye West, die nu door het leven gaat als Ye, werd een succesvolle producer en rapper in de industrie, richtte zijn eigen platenlabel op voordat hij uiteindelijk de modewereld betrad met zijn beroemde Yeezy-samenwerking met Adidas. Sindsdien hebben vooral zijn politieke opvattingen de krantenkoppen gehaald. Zijn steun aan Donald Trump en antisemitische opmerkingen hebben hem niet tot de favoriete figuur van het publiek hebben gemaakt.

Ontdek meer