Billy Ray Cyrus deelt bericht aan Miley Cyrus te midden van familieruzie

Chelsy Vanlerberghe-11 juni 2024 om 00:45

Billy Ray Cyrus deelde een foto van dochter Miley op sociale media. Hij schreef er trots een lieve boodschap bij. Vader en dochter zouden al jaren in ruzie liggen, na zijn scheiding van Tish.

De zanger deelde een oude foto van hem en Miley samen, waarbij hij terugdacht aan het moment waarop de foto werd genomen.

"Een van mijn beste herinneringen ooit: @cma Fest" begon hij zijn post, die een ingelijste foto bevatte van hem met een jonge Miley, boven twee handgeschreven pagina's. "Dit zijn @mileycyrus en ik, omringd door duizenden geweldige fans op het beursterrein. De volgende dag gaf iemand me deze foto, en ik schreef toen dat gedicht in de bus."

Hij ging verder: "Ik ben ongelooflijk trots op haar. Ze is een overlever en een echte artiest. Ze leerde al vroeg om van de fans te houden en hen te waarderen, want zij maken alles mogelijk. We koesteren beiden de band die we hebben met onze fans en zijn dankbaar voor elk van jullie!"

Billy Ray's aangrijpende post komt te midden van een aanhoudende ruzie in de familie Cyrus. Sinds zijn scheiding van Tish Cyrus, lijkt zijn relatie met Miley te zijn vervreemd.

"De scheiding van haar ouders heeft een zwaar effect gehad op haar relatie met haar vader en het was moeilijk om het afgelopen jaar contact met hem te krijgen", vertelde een insider aan E! News in 2022.

Toen de 'Flowers'-zangeres eerder dit jaar haar eerste Grammy won, was hij opvallend afwezig in haar speech. Miley eindigde haar speech met: "Heel erg bedankt allemaal. Ik denk niet dat ik iemand vergeten ben, maar ik ben misschien wel mijn ondergoed vergeten. Doei!"

'Riverdale'-ster zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-07 juli 2024 om 08:00

Vanessa Morgan is zwanger. De ‘Riverdale’-actrice maakt via Instagram bekend dat ze een kindje verwacht met haar vriend James Karnik.

“Ik ben zo verliefd op deze man”, schrijft Vanessa, die haar zwangerschap lang geheim heeft weten te houden, bij een reeks foto’s van zichzelf en James. “Onze familie wordt deze maand uitgebreid met een vierde lid. Verrassing!”

Voor Vanessa en James samen is het hun eerste kindje, maar Vanessa heeft wel al een ander kind uit een eerdere relatie. Drie jaar geleden beviel ze van haar zoontje River, dat ze samen met haar ex-man Michael Kopech kreeg.

Taylor Swift doet gulle donatie tijdens bezoek aan Amsterdam

Karen Luiken-06 juli 2024 om 08:28

Taylor Swift heeft een flink bedrag gedoneerd aan de Amsterdamse voedselbank. De zangeres geeft deze week meerdere concerten in de Nederlandse hoofdstad.

Het nieuws over de gulle donatie wordt gedeeld via Instagram. “We zijn blij om te melden dat we een donatie hebben ontvangen van Taylor Swift”, schrijft Voedselbank Amsterdam bij een bericht. “Bedankt Taylor Swift voor je genereuze donatie. Steun als deze helpt ons om anderen te blijven helpen.”

Het is inmiddels een soort traditie geworden dat Taylor tijdens haar ‘Eras Tour’-donaties doet aan voedselbanken. Vorige maand doneerde ze ook al aan de voedselbanken van Cardiff en Liverpool.

Ontdek meer