Dit is wat Donald Trump vindt van Taylor Swift

Chelsy Vanlerberghe-11 juni 2024 om 00:03

Taylor Swift heeft haar afkeer van Donald Trump duidelijk laten blijken, maar dat weerhoudt hem er niet van om lovende woorden over haar uit te spreken.

2023 was helemaal het jaar van Taylor Swift, dus de schrijver van een aankomend boek over Trump en The Apprentice vroeg de ex-president naar zijn mening over de popster, dat meldt Variety.

“Ik vind haar prachtig—heel prachtig! Ze is heel mooi", zei Trump tegen auteur Ramin Setoodeh in 'Apprentice in Wonderland: How Donald Trump and Mark Burnett Took America Through the Looking Glass'. “Ik denk dat ze liberaal is. Ze houdt waarschijnlijk niet van Trump. Ik vind dat ze heel getalenteerd is. Ze is echt heel mooi, eigenlijk ongewoon mooi!”

Maar dat hij zou doen alsof hij niets weet van Swift’s muziek is onzin: hij is al jaren geobsedeerd door haar.

In augustus 2012, tagde Trump haar op X en bedankte haar voor “de mooie foto.” Maar als deze tweet impliceert dat er een foto bestaat van Swift en Trump samen, maar die is nergens te vinden.

“Blij om te horen dat @taylorswift13 de Grammy-nominaties special zal co-hosten", tweette Trump later dat jaar. “Taylor is geweldig!” Hij feliciteerde haar later ook met haar breuk met Conor Kennedy: “goed nieuws voor Taylor!”

Pas in de afgelopen jaren veranderde Trump zijn toon over Swift. In 2018 doorbrak Swift haar tot dan toe politieke stilte toen ze op Instagram haar tegenstand uitte tegen Marsha Blackburn, die door Trump werd gesteund.

“Ik kan niet stemmen op iemand die niet bereid is te vechten voor waardigheid voor ALLE Amerikanen, ongeacht hun huidskleur, geslacht of van wie ze houden", schreef Swift.

Toen tweette trump: “En laten we zeggen dat ik Taylor’s muziek nu zo’n 25 procent minder leuk vind, oké?”

In 2020 maakte de popster haar standpunt over Trump glashelder. “Na het aanwakkeren van de vuren van white supremacy en racisme gedurende uw hele presidentschap, we zullen u in november wegstemmen. @realdonaldtrump", tweette Swift.

Fast forward naar januari 2024, Trump-aanhangers dachten dat Swift een geheime operatie door de FBI en het Pentagon was, en dat Biden haar populariteit had opgeblazen voor zijn campagne. Swift heeft nog geen enkele kandidaat officieel gesteund voor de verkiezingen van 2024, maar Trump en zijn aanhangers vrezen al voor wat er zou gebeuren mocht ze dat wel doen.

In februari ging Trump zelfs zo ver dat hij de eer opeiste voor Swift’s financiële succes. “Ik heb de Music Modernization Act ondertekend en was verantwoordelijk voor Taylor Swift en alle andere muzikale artiesten. Joe Biden heeft niets voor Taylor gedaan, en zal dat nooit doen", zei hij toen.

“Er is geen manier waarop ze Crooked Joe Biden, de slechtste en meest corrupte president in de geschiedenis van ons land, zou kunnen steunen, en ontrouw zou zijn aan de man die haar zoveel geld heeft opgeleverd,” vervolgde Trump. “Bovendien, ik mag haar vriend, Travis, zelfs al is hij misschien een liberaal"

De ex-president is dus duidelijk een fan. Zou hij door de wachtrij zijn geraakt voor tickets voor 'The Eras Tour'?

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer