Dit is wat Donald Trump vindt van Taylor Swift

Chelsy Vanlerberghe-11 juni 2024 om 00:03

Taylor Swift heeft haar afkeer van Donald Trump duidelijk laten blijken, maar dat weerhoudt hem er niet van om lovende woorden over haar uit te spreken.

2023 was helemaal het jaar van Taylor Swift, dus de schrijver van een aankomend boek over Trump en The Apprentice vroeg de ex-president naar zijn mening over de popster, dat meldt Variety.

“Ik vind haar prachtig—heel prachtig! Ze is heel mooi", zei Trump tegen auteur Ramin Setoodeh in 'Apprentice in Wonderland: How Donald Trump and Mark Burnett Took America Through the Looking Glass'. “Ik denk dat ze liberaal is. Ze houdt waarschijnlijk niet van Trump. Ik vind dat ze heel getalenteerd is. Ze is echt heel mooi, eigenlijk ongewoon mooi!”

Maar dat hij zou doen alsof hij niets weet van Swift’s muziek is onzin: hij is al jaren geobsedeerd door haar.

In augustus 2012, tagde Trump haar op X en bedankte haar voor “de mooie foto.” Maar als deze tweet impliceert dat er een foto bestaat van Swift en Trump samen, maar die is nergens te vinden.

“Blij om te horen dat @taylorswift13 de Grammy-nominaties special zal co-hosten", tweette Trump later dat jaar. “Taylor is geweldig!” Hij feliciteerde haar later ook met haar breuk met Conor Kennedy: “goed nieuws voor Taylor!”

Pas in de afgelopen jaren veranderde Trump zijn toon over Swift. In 2018 doorbrak Swift haar tot dan toe politieke stilte toen ze op Instagram haar tegenstand uitte tegen Marsha Blackburn, die door Trump werd gesteund.

“Ik kan niet stemmen op iemand die niet bereid is te vechten voor waardigheid voor ALLE Amerikanen, ongeacht hun huidskleur, geslacht of van wie ze houden", schreef Swift.

Toen tweette trump: “En laten we zeggen dat ik Taylor’s muziek nu zo’n 25 procent minder leuk vind, oké?”

In 2020 maakte de popster haar standpunt over Trump glashelder. “Na het aanwakkeren van de vuren van white supremacy en racisme gedurende uw hele presidentschap, we zullen u in november wegstemmen. @realdonaldtrump", tweette Swift.

Fast forward naar januari 2024, Trump-aanhangers dachten dat Swift een geheime operatie door de FBI en het Pentagon was, en dat Biden haar populariteit had opgeblazen voor zijn campagne. Swift heeft nog geen enkele kandidaat officieel gesteund voor de verkiezingen van 2024, maar Trump en zijn aanhangers vrezen al voor wat er zou gebeuren mocht ze dat wel doen.

In februari ging Trump zelfs zo ver dat hij de eer opeiste voor Swift’s financiële succes. “Ik heb de Music Modernization Act ondertekend en was verantwoordelijk voor Taylor Swift en alle andere muzikale artiesten. Joe Biden heeft niets voor Taylor gedaan, en zal dat nooit doen", zei hij toen.

“Er is geen manier waarop ze Crooked Joe Biden, de slechtste en meest corrupte president in de geschiedenis van ons land, zou kunnen steunen, en ontrouw zou zijn aan de man die haar zoveel geld heeft opgeleverd,” vervolgde Trump. “Bovendien, ik mag haar vriend, Travis, zelfs al is hij misschien een liberaal"

De ex-president is dus duidelijk een fan. Zou hij door de wachtrij zijn geraakt voor tickets voor 'The Eras Tour'?

Nieuwe castleden aangekondigd voor derde seizoen 'Monsters'

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 12:31

Het eerste seizoen van de Netflix-hit ‘Monsters’ was veelbelovend, het tweede ook. Maar als we zien wie in het eerder aangekondigde derde seizoen van de reeks gaan spelen, kan het niet anders dan dat ook dit seizoen een groot succes zal worden.

We weten al een tijdje dat Charlie Hunnam, bekend van ‘Sons of Anarchy’, de hoofdrol gaat spelen in het derde seizoen van ‘Monsters’. Overige castleden ontbraken nog, maar daar komt nu verandering in. Variety meldt namelijk dat niemand minder dan Tom Hollander, Olivia Williams en Laurie Metcalf in de reeks te zien zullen zijn.

Waar het eerste seizoen in het teken stond van Jeffrey Dahmer en het tweede van de broers Lyle en Erik Menendez, gaat het derde seizoen over Ed Gein. Acteur Charlie Hunnam kruipt in de huid van de seriemoordenaar. Laurie Metcalf zou volgens bronnen zijn moeder spelen, Olivia Williams zijn vrouw Alma Reville en Tom Hollander gaat Alfred Hitchcock spelen.

Ed Gein werd bericht in de jaren ’50 nadat hij niet alleen meerdere mensen had vermoord, maar ook graven had opgegraven van een begraafplaats in de buurt van zijn huis en allerlei kleding en andere spullen had gemaakt van menselijke resten.

Beelden gedeeld van nieuwe Netflix-kerstthriller 'Carry On'

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 12:25

Als je aan kerstfilms denkt, denk je waarschijnlijk automatisch aan romantische komedies. Maar Netflix komt dit jaar met een heel ander soort kerstfilm. Op 13 december verschijnt ‘Carry-On’, een spannende thriller die in het teken staat van de feestdagen. Dit zijn de eerste beelden.

‘Carry On’ gaat over een mysterieuze reiziger die een jonge agent van de Amerikaanse Transportveiligheidsdienst chanteert om een gevaarlijk pakket door de beveiliging te laten glippen en mee te nemen tijdens een vlucht op kerstdag.

De hoofdrollen worden gespeeld door Taron Egerton en Jason Bateman. Andere rollen zijn weggelegd voor Sofia Carson en Danielle Deadwyler.

Ontdek meer