Dunkin' en Scrub Daddy maken limited edition sponzen

Chelsy Vanlerberghe-10 juni 2024 om 05:05

Dunkin' Donuts en Scrub Daddy maken de afwas doen plots leuk! Scrub Daddy, dé favoriete spons van het internet, slaat de handen in elkaar met Dunkin' ter ere van nationale donutdag.

De twee merken hebben aangekondigd dat ze een limited edition van de sponzen uitbrengen. "Deze donutvormige sponzen brengen de speelse geest van Dunkin' samen met de praktische effectiviteit van Scrub Daddy, waardoor huishoudelijke klusjes wat leuker worden", schreef Dunkin' in een verklaring.

De samenwerking begon als een grappige conversatie op sociale media tussen de twee. Maar al snel besloten ze om het serieus te nemen en het officieel te maken. Vanaf nu kan je de donutvormige spons kopen via deze link. De set omvat één Scrub Daddy en één dubbelzijdige Scrub Mommy voor €9,28.

Maar opgelet! Het product ziet er dan wel smakelijk uit, het is niet eetbaar.

'Hawk Tuah'-meisje geeft antwoord op meest gestelde vraag

Chelsy Vanlerberghe-04 juli 2024 om 08:58

Het 'Hawk Tuah'-meisje heeft antwoorden gegeven op de vragen die mensen hebben sinds ze viraal ging met de 'spit on that thang'-video. Eén grote vraag houdt het internet bezig: gaat ze een OnlyFans-account aanmaken?

De 'Hawk Tuah spit on that thang'-video gaat nog steeds hard, dus het meisje achter de hilarische slogan grijpt alle kansen die ze kan krijgen.

Haliey Welch heeft nu een advocaat en manager onder de arm genomen en wil alles uit haar rise to fame halen. Maar één ding ziet ze echt niet zitten: de adult industrie. Ze heeft rare aanbiedingen afgeslagen, zoals creeps die tot $600 wilden betalen om haar rare dingen te zien doen.

Zulke voorstellen waren waarschijnlijk te verwachten na haar virale video die haar van de ene op de andere dag beroemd maakte. Maar als je dacht dat je haar binnenkort op OnlyFans zou zien, vergeet het dan maar. Ze heeft duidelijk gemaakt dat ze niet van plan is om dat soort fans te entertainen: ze is veel meer geïnteresseerd in het verkopen van Hawk Tuah-petten.

Deze week gaf Welch op haar Instagram-account een update over hoe haar leven is geweest sinds de beelden van haar straatinterview met YouTubers Tim en Dee TV viraal gingen op sociale media.

"Drie geweldige dingen hebben mijn leven veranderd sinds dit allemaal begon," begon ze. "Ten eerste, ik ben over mijn podiumvrees heen. Ik heb onlangs voor 80.000 mensen gezongen met Zach Bryan. Ik kan echt niet zingen, maar ik heb het toch gedaan!"

Ten tweede vertelde Welch dat ze haar job in een fabriek heeft opgezegd. En het derde waar ze blij van wordt aan haar plotselinge roem is dat ze nu een reden heeft om zich vaker op te maken. "Ik mag niet meer op Adam Sandler lijken!"

Maar ze gaf toe dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is geweest. "Ik moet mijn opa ervan overtuigen om de paparazzi niet elke dag voor ons huis te laten kamperen. Ze zijn hier al twee weken." Ze vervolgde: "En alsjeblieft, stop met me te vragen naar mijn OnlyFans. Ik heb geen OnlyFans en zal er nooit een hebben. Ik maak gewoon grappige grappen, dat is alles wat ik doe," voegde ze eraan toe.

Welch bekritiseerde ook de bedriegers en nepaccounts die zich als haar voordoen op internet, en zei ook iets over mensen die valse Hawk Tuah-merchandise verkopen. "Alle merchandise die online wordt verkocht, is niet van mij. Het is niet door mij goedgekeurd en ik verdien er geen cent aan. Maar ik heb net een manager en een advocaat ingehuurd, dus we're coming for you bitches. Binnenkort lanceer ik mijn officiële merchwinkel en jullie zullen de eersten zijn die weten waar je echte Hawk Tuah-merchandise kunt krijgen, van mij."

Hoe alcohol je vetverbranding saboteert (en wat je eraan kan doen)

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 13:08

Alcohol is niet alleen slecht voor je lever en je portemonnee na een wilde avond, het heeft meer invloed op je lichaam dan je denkt. Vooral als het gaat om vetverbranding, kan alcohol een echte spelbreker zijn. Het kan er namelijk voor zorgen dat je lichaam stopt met vet verbranden.

Het zit zo: je lichaam ziet alcohol als een gif. Als je lichaam alcohol binnenkrijgt, heeft het geen idee wat het ermee moet doen behalve het afbreken. Daarom gaat je lever er alles aan doen om alcohol te verwijderen uit je systeem. Dit proces heeft de hoogste prioriteit, waardoor andere processen, zoals vetverbranding, even op een laag pitje staan. Dus terwijl jouw lichaam druk bezig is met het verwerken van die shotjes en cocktails, stopt het tijdelijk met het verbranden van vet.

En dan hebben we het nog niet eens over de extra calorieën die alcohol met zich meebrengt. Een biertje hier, een shotje daar - voor je het weet, heb je flink wat calorieën binnen. En die calorieën worden sneller opgeslagen als vet, vooral rond je buik.

Maar dat betekent niet dat je je sociale leven moet opgeven! Hier zijn een paar tips om je gezondheidsdoelen te bereiken zonder je plezier te verliezen:

  • Wissel af met water: Drink tussen je alcoholische drankjes door een glas water. Het helpt niet alleen om je lichaam gehydrateerd te houden, maar vertraagt ook de snelheid waarmee je alcohol drinkt.
  • Kies bewust: Ga voor drankjes met minder suiker. Zoek naar opties met minder calorieën en suikers, zoals vodka met bruiswater en een schijfje citroen.
  • Balans is key: Geniet, maar met mate. Probeer jezelf te beperken tot een paar drankjes per keer en sla af en toe een avondje over.
  • Beweeg: Zorg ervoor dat je actief blijft. Beweging helpt niet alleen bij het verbranden van calorieën, maar kan ook helpen om je metabolisme na een avondje uit weer op gang te brengen.

Ontdek meer