Chappell Roan slaat uitnodiging Witte Huis af

Chelsy Vanlerberghe-10 juni 2024 om 02:22

Chappell Roan onthulde op het Gov Ball festival dat ze een uitnodiging om op te treden in het Witte Huis heeft afgeslagen.

Tijdens haar optreden op het muziekfestival in New York City verscheen de zangeres als het Vrijheidsbeeld op het podium. Roan, die optreedt als haar drag persona, is momenteel een rijzende ster. Ze opende voor Olivia Rodrigo tijdens haar Guts World Tour en staat in de hitlijsten met haar single 'Good Luck, Babe!'

Roan vertelde het publiek dat ze in drag optreedt omdat ze "de grootste koningin van allemaal" is, en citeerde daarna het gedicht dat in het Vrijheidsbeeld gegraveerd staat.

"Geef mij uw vermoeide, uw armen, uw samengepakte massa’s, die smachten naar vrijheid", citeerde ze. Vervolgens gaf ze haar eigen interpretatie van het gedicht: "Dat betekent vrijheid voor transrechten, vrijheid voor vrouwenrechten... en vooral vrijheid voor alle onderdrukte mensen in bezette gebieden", zei ze emotioneel.

Hiermee reageerde ze op de uitnodiging van het Witte Huis om op te treden tijdens het Pride Event. "Dit is een reactie op het Witte Huis. We willen vrijheid, gerechtigheid en vrijheid voor iedereen. Wanneer jullie dat doen, dan kom ik."

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="en" dir="ltr">Chappell Roan recently turned down an invitation to perform at The White House for pride. <a href="">pic.twitter.com/zlJymlUwmW</a></p>— 🏁 (@concertleaks) <a href="">June 9, 2024</a></blockquote> <script async src="" charset="utf-8"></script>

Kanye West wist door deze lyric dat hij zou doorbreken

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 05:05

Kanye West voelde aan dat één bepaalde tekst die hij schreef hem wereldwijd beroemd zou maken. Hij herinnerde zich het moment dat hij in een winkel was en plotseling besefte dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Het was een soort van voorgevoel, een intuïtie dat deze tekst zijn doorbraak zou betekenen.

Het ging om de lyric: "She got a light-skinned friend look like Michael Jackson. Got a dark-skinned friend look like Michael Jackson."

Deze tekst kwam uit het nummer 'Slow Jamz', een samenwerking met Jamie Foxx, dat in 2003 werd uitgebracht. Het werd een nummer één hit en leverde West, Foxx en Twista, de originele artiest, hun eerste topnotering op de Billboard Hot 100.

Kanye West, die nu door het leven gaat als Ye, werd een succesvolle producer en rapper in de industrie, richtte zijn eigen platenlabel op voordat hij uiteindelijk de modewereld betrad met zijn beroemde Yeezy-samenwerking met Adidas. Sindsdien hebben vooral zijn politieke opvattingen de krantenkoppen gehaald. Zijn steun aan Donald Trump en antisemitische opmerkingen hebben hem niet tot de favoriete figuur van het publiek hebben gemaakt.

'We Were Liars' krijgt tv-serie

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 03:27

Fans van het populaire young adult novel 'We Were Liars' zullen het verhaal binnenkort op het scherm tot leven zien komen. Prime Video is bezig met een tv-serie gebaseerd op het boek.

'We Were Liars' is een tragisch liefdesverhaal van een meisje die aan geheugenverlies lijdt, dat zich afspeelt op een privé-eiland voor de kust van Massachusetts. De focus ligt op de welgestelde Sinclair-familie, die hun idyllische zomers doorbrengen op hun eigen afgelegen eiland.

De YA-roman verkocht bijna 3 miljoen exemplaren wereldwijd en stond meer dan 40 weken op de New York Times bestsellerlijst. Het was de meest gezochte titel op Goodreads in 2014 en werd geprezen als een van de beste YA-boeken van dat jaar.

Emily Alyn Lind, bekend van de Gossip Girl reboot, zal Cadence Sinclair spelen, de oudste kleindochter van de Sinclair-familie. Ze is levendig en avontuurlijk, maar haar zomerromance op het privé-eiland wordt verstoord door een traumatisch hersenletsel dat haar geheugen aantast. Vastbesloten om de waarheid te achterhalen, confronteert Cadence de mythes rond haar familie.

Shubham Maheshwari speelt Gat, een bedachtzame en ambitieuze New Yorker die zich een buitenstaander voelt tussen de bevoorrechte elite van Martha's Vineyard. Maar hij keert elk jaar terug naar Beechwood Island om bij zijn beste vriendin te zijn, op wie hij al lang verliefd is. Dit jaar lijkt ze zijn gevoelens te beantwoorden, maar Gat heeft een geheim dat hen voorgoed uit elkaar zou kunnen drijven.

Esther MacGregor is Mirren Sinclair, een gevatte en scherpzinnige kunstenaar, belichaamt tegenstrijdigheden. Ze verlangt naar nieuwe ervaringen maar klampt zich vast aan haar jeugd. Wanneer ze een schandalig familiegeheim ontdekt, wordt ze uit haar comfortzone geslingerd.

Joseph Zada speelt Johnny, de charismatische rebel. Maar deze zomer wordt hij geconfronteerd met verantwoordelijkheid, iets waar hij niet blij mee is.

Ontdek meer