Komt Little Mix ooit weer samen?

Karen Luiken-09 juni 2024 om 07:31

Het is een vraag die veel fans bezighoudt: komt Little Mix nog terug samen? Als we Leigh-Anne Pinnock mogen geloven wel. Zij zegt in een interview met Dork dat de meiden zó hecht zijn, dat een reünie er ongetwijfeld gaat komen.

Twee jaar geleden besloten de zangeressen van Little Mix een pauze in te lassen om zich op hun solocarrières te kunnen richten. Hoe lang de break gaat duren, weet niemand, maar volgens Leigh-Anne komt er hoe dan ook een hereniging tussen haar en de andere twee meiden.

“Wij drieën hebben een oprechte zusterschap, en niemand anders zal dit ooit krijgen”, aldus de zangeres. “Onze laatste tour was zo mooi dat we ons soms afvroegen of we niet gewoon door moesten gaan als Little Mix, omdat het zo goed voelde. Maar ik denk niet dat het op dat punt in ons leven had gewerkt.”

Maar wanneer komt dat punt er wel? Wanneer staan Leigh-Anne, Jade Thirlwall en Perrie Edwards weer samen op het podium? Daar kan Leigh-Anne nog geen uitsluitsel over doen. “We gaan honderd procent zeker een reünie houden, want hoe kunnen we dat niet doen? Maar voor nu hebben we allemaal nog onze individuele momenten nodig.”

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer