Lichtfestival van ZOO Planckendael laat je wandelen tussen de dino's

Nico De Greef-20 oktober 2021 om 11:25

Vanaf 3 december tot en met 16 januari kunnen bezoekers voor het eerst ook in de zoo van Planckendael terecht voor een magische wandeling tussen tientallen verlichte sculpturen.

Deze winter kunnen fans van lichtfestivals niet alleen in ZOO Antwerpen terecht voor het sprookjesachtige Alice in Wonderland lichtfestival, maar ook in ZOO Planckendael (Mechelen) voor een magische wandeling tussen tientallen verlichte dinosauriërs. Van een kolossale Tyrannosaurus Rex tot een Velociraptor-ei dat op barsten staat, bezoekers kunnen zich tijdens het Dinolights lichtfestival laten betoveren door maar liefst 78 kleurrijke lichtsculpturen van meer dan 100 Chinese kunstenaars.

Het outdoor evenement vindt plaats van 3 december tot en met 16 januari. Een ticket reserveren kan via de website van ZOO Planckendael.

Niet zo'n dino-fan? Dan kun je zoals eerder vermeld ook nog het Alice in Wonderland lichtfestival in ZOO Antwerpen bezoeken. Meer info over dat festival kun je hier terugvinden.

PS: Wist je dat het ook mogelijk is om beide festivals met elkaar te combineren? Wie beide festivals gelijktijdig boekt, geniet daarbij van een speciale korting op het tweede festival.

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer