Lichtfestival van ZOO Planckendael laat je wandelen tussen de dino's

Nico De Greef-20 oktober 2021 om 11:25

Vanaf 3 december tot en met 16 januari kunnen bezoekers voor het eerst ook in de zoo van Planckendael terecht voor een magische wandeling tussen tientallen verlichte sculpturen.

Deze winter kunnen fans van lichtfestivals niet alleen in ZOO Antwerpen terecht voor het sprookjesachtige Alice in Wonderland lichtfestival, maar ook in ZOO Planckendael (Mechelen) voor een magische wandeling tussen tientallen verlichte dinosauriërs. Van een kolossale Tyrannosaurus Rex tot een Velociraptor-ei dat op barsten staat, bezoekers kunnen zich tijdens het Dinolights lichtfestival laten betoveren door maar liefst 78 kleurrijke lichtsculpturen van meer dan 100 Chinese kunstenaars.

Het outdoor evenement vindt plaats van 3 december tot en met 16 januari. Een ticket reserveren kan via de website van ZOO Planckendael.

Niet zo'n dino-fan? Dan kun je zoals eerder vermeld ook nog het Alice in Wonderland lichtfestival in ZOO Antwerpen bezoeken. Meer info over dat festival kun je hier terugvinden.

PS: Wist je dat het ook mogelijk is om beide festivals met elkaar te combineren? Wie beide festivals gelijktijdig boekt, geniet daarbij van een speciale korting op het tweede festival.

To do: Studio 100 lanceert belevingsexpo in Oostende!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:47

Van 8 juli tot en met 4 september kan je je in het Kursaal van Oostende helemaal onderdompelen in de wereld van Studio 100. Niet alleen met de bootcamp van K3, maar ook met de exclusieve Studio 100 belevingsexpo!

Plop, Bumba, K3, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de rijkgevulde geschiedenis van Studio 100. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een leuke en verrassende belevingsexpo waar ‘fun’ en ‘doen’ centraal staan. Decors, kostuums, weetjes, doe- activiteiten,… de expo biedt puur plezier voor de hele familie.

Bezoekers krijgen bij het binnenkomen een exclusieve gratis “Studio 100 Aan Zee”-strip die ze doorheen de expo zelf kunnen vervolledigen door de ontbrekende plaatjes te verzamelen. De strip is exclusief getekend in het kader van deze expo én enkel deze zomer te verkrijgen in Kursaal Oostende.

Tickets zijn nu te koop via deze website! Een ticket voor de expo kost 16 euro, maar je kan ook een combi kopen (mét toegang tot de K3 bootcamp) voor 26 euro!

ABSOLUT geeft festivalliefhebbers de kans op een Tomorrowland-ervaring 

Karen Luiken-29 juni 2022 om 12:30

Over twee dikke weken barst Tomorrowland los. We hebben er zó veel zin in, dat het wachten oneindig lang lijkt te duren. Wodkamerk ABSOLUT voelt met festivalliefhebbers mee en geeft hen de kans op een unieke Tomorrowland-ervaring.

ABSOLUT organiseert een evenement waar je niet alleen de sterren van de hemel kunt dansen, maar ook nog eens een plekje op Tomorrowland of een van de andere prijzen kunt bemachtigen.

Het gaat allemaal plaatsvinden op het Theaterplein in Antwerpen. Jana Vitiligo en DJ Licious komen langs voor het draaien van fijne plaatjes. Enige wat jij hoeft te doen is op een feestelijk verlichte dansvloer je beste moves showen. Stopt de muziek? En komt het nummer van jouw polsbandje overeen met het nummer dat je ziet op het scherm? Dan ben jij misschien wel de gelukkige die naar Tomorrowland gaat of één van de andere leuke Tomorrowland prijzen verdient!

De dansvloer van ABSOLUT x Tomorrowland opent vrijdag om 20.30 uur.
Be there or be square.

Klik hier voor meer info!

Ontdek meer