Vier Halloween met TAGMAG: Trick or Treat!

Samuel Wornoo-20 oktober 2021 om 09:43

Dit jaar beleef jij Halloween samen met TAGMAG! Op 31 oktober organiseren we een knallend feest om de engste dag van het jaar te vieren. Wij zorgen voor een epic locatie en vette DJ's, jullie brengen je meest creepy outfit mee!

Ben je nog op zoek naar een dik feestje op Halloween? No worries, we got you! Op 31 Oktober organiseren wij in de Gentse Bar Bricolage een halloweenfeest om nooit te vergeten. DJ's Michael Amani, Louis XIV, BAVR en meer verzorgen de muziek, en natuurlijk zal er drank in overvloed zijn. Het enige dat jullie hoeven doen is jullie beste halloweenoutfit uit de kast halen! Pas op: no costume is no entry.

Feesten doen we natuurlijk niet alleen: jullie worden vergezeld door deelnemers van Tagmansion en Bootcamp, en ook jullie favoriete TAGMAG insiders zullen aanwezig zijn. Geen excuus om niet te komen dus! Tickets voor Trick or Treat zijn verkrijgbaar via deze link. See you there!

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer