Actrice in onzekerheid over vervolg 'Euphoria'

Karen Luiken-08 juni 2024 om 07:26

Chloe Cherry heeft geen idee hoe het nu verder zal gaan met ‘Euphoria’. De actrice, die Faye speelt in de serie, zegt tegen Daily Mail dat ze nog niks van de makers heeft gehoord over een eventueel vervolg.

Over de toekomst van de serie bestaan veel twijfels. Hoewel HBO een derde seizoen in maart officieel heeft aangekondigd, weet niemand wanneer we het kunnen verwachten en of het er überhaupt ooit gaat komen. Chloe Cherry geeft haar fans in ieder geval geen geruststellende update.

“Ze praten niet met me”, zegt ze over de bazen van ‘Euphoria’. Ze heeft geen idee of ze terug mag keren als Faye en, als dat zo is, wanneer de opnames van start zullen gaan. “Ik zou zeker terug willen keren, maar ze laten me in het ongewisse.”

Sabrina Carpenter komt met tour naar Brussel

Karen Luiken-19 juli 2024 om 06:25

Sabrina Carpenter altijd al een keertje live willen zien zingen? Volgend jaar krijg je die kans. De zangeres heeft de Europese tak van haar ‘Short n Sweet’-tour aangekondigd en maakt daarmee ook een stop in Brussel.

Volgend jaar geeft Sabrina negen verschillende concerten in zes verschillende Europese landen. Ze begint op 3 maart in Dublin en reist vervolgens via Birmingham, Londen, Glasgow, Manchester, Parijs en Berlijn naar Brussel. Daar staat ze op 22 maart in de ING Arena. Het laatste concert van de Europese tour vindt op 23 maart plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Kaartjes voor de concerten gaan vanaf dinsdag 23 juli in de verkoop.

Disney+ deelt trailer van nieuwe Nederlandstalige dramaserie 'Nemesis'

Karen Luiken-18 juli 2024 om 09:50

Disney+ krijgt dit jaar voor het eerst een eigen Nederlandstalige dramaserie. De reeks heet ‘Nemesis’ en verschijnt op 16 oktober. De eerste trailer is vandaag verschenen.

‘Nemesis’ is een complotthriller over financiële misdaad en belastingontwijking in de top van Nederland: een schaduwwereld vol brievenbusfirma’s en doodlopende paper trails. Sylvia van Maele, officier van justitie in Den Haag, en Lars van Deurnen, rechercheur bij de FIOD, volgen geldsporen en criminele afrekeningen op zoek naar misdadigers. Ze worden geconfronteerd met een meedogenloze elite die ten koste van alles haar rijkdom en macht wil beschermen.

Wanneer de grens tussen Sylvia’s persoonlijke en professionele leven vervaagt, duurt het niet lang voordat ze zich realiseert dat de regels en praktijken die haar werk onmogelijk maken er niet zomaar zijn. Ze moet op haar intuïtie leren vertrouwen om te overleven, zelfs als dat betekent dat ze in opstand moet komen tegen de mensen die ze het meest vertrouwt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lies Visschedijk, Romana Vrede, Peter Blok, Jade Olieberg, Bram Suijker, Chris Peters en Florian Regtien.

Ontdek meer