Zoveel alcohol drinken ze in 'Ex On The Beach: Double Dutch'

Karen Luiken-07 juni 2024 om 07:27

Het lijkt er in het programma op dat de deelnemers uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ complete dagen doorbrengen met het drinken van alcohol en het herstellen van katers. Maar is dat ook zo? Hoeveel drinken ze eigenlijk? Deelnemer Luca doet een boekje open in een gesprek met Shownieuws.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: nee, de kandidaten uit het programma drinken niet de hele dag door bier, mixdrankjes en cocktails. Luca verklapt dat ze pas om 17.00 uur hun eerste drankje mogen drinken. “Als ze bij deelnemers kunnen zien dat ze te veel hebben gedronken, stoppen ze met bijschenken. Dan krijg je geen alcohol meer”, zegt hij.

Maar die grens is niet snel bereikt. “De deelnemers kunnen wel genoeg drinken zodat ze er dronken van kunnen worden. Dat moet ook wel een beetje, denk ik, anders krijg je ze niet los.”

Amerikaanse stalker Taylor Swift opgepakt in Duitsland

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:15

Een Amerikaanse man is opgepakt op verdenking van het stalken van Taylor Swift. Dat gebeurde in Duitsland, waar de zangeres op dit moment is voor optredens van haar ‘The Eras Tour’.

De man werd gearresteerd nadat hij Taylor en haar vriend Travis Kelce had lastiggevallen op social media. Hij wordt in ieder geval tot zaterdag vastgehouden, wat betekent dat hij tot die tijd niet in de buurt kan komen van Taylor. De zangeres is tot en met vandaag in het Duitse Gelsenkirchen en reist daarna voor andere concerten door naar Hamburg en München.

“De bedreigingen waren zo ernstig dat gevaar voor beide personen niet kon worden uitgesloten”, zegt de politie van Gelsenkirchen over de berichten van de stalker.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' vanaf nu te zien

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:12

Na wekenlang aftellen is het moment nu eindelijk daar. Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ staat (voor een deel) op Netflix!

In het zesde seizoen staan er heel wat plottwists op het programma. Kijkers van het programma krijgen verrassing na verrassing te verwerken en krijgen niet alleen te maken met een nieuwe prijs, maar ook met nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick van LANA die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen is opgedeeld in meerdere delen. De eerste vier afleveringen zijn vanaf vandaag op Netflix te zien. De overige afleveringen verschijnen een weekje later op 26 juli.

Ontdek meer