Zoveel alcohol drinken ze in 'Ex On The Beach: Double Dutch'

Karen Luiken-07 juni 2024 om 07:27

Het lijkt er in het programma op dat de deelnemers uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ complete dagen doorbrengen met het drinken van alcohol en het herstellen van katers. Maar is dat ook zo? Hoeveel drinken ze eigenlijk? Deelnemer Luca doet een boekje open in een gesprek met Shownieuws.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: nee, de kandidaten uit het programma drinken niet de hele dag door bier, mixdrankjes en cocktails. Luca verklapt dat ze pas om 17.00 uur hun eerste drankje mogen drinken. “Als ze bij deelnemers kunnen zien dat ze te veel hebben gedronken, stoppen ze met bijschenken. Dan krijg je geen alcohol meer”, zegt hij.

Maar die grens is niet snel bereikt. “De deelnemers kunnen wel genoeg drinken zodat ze er dronken van kunnen worden. Dat moet ook wel een beetje, denk ik, anders krijg je ze niet los.”

Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger verwachten derde kindje

Karen Luiken-29 juni 2024 om 07:41

Spannende tijden voor Chris Pratt en zijn vrouw Katherine Schwarzenegger. De lovebirds zijn in verwachting van hun derde kindje, meldt People.

De 44-jarige Chris en de 33-jarige Katherine stapten in 2019 in het huwelijksbootje. Drie jaar geleden verwelkomden ze hun eerste dochter samen, die ze Lyla Maria noemden. Een jaar later volgde Eloise Christina. Chris heeft ook al een 11-jarige zoon, genaamd Jack, met zijn ex Anna Faris.

Het koppel heeft het babynieuws nog niet bevestigd.

Nieuwe romcom met Zac Efron nu op Netflix

Chelsy Vanlerberghe-28 juni 2024 om 12:50

Weet je niet wat gekeken dit weekend? We got you! De nieuwe romcom 'A Family Affair' is nu te zien op Netflix. Niemand minder dan Zac Efron, Joey King en Nicole Kidman schitteren in de hoofdrol.

In 'A Family Affair' speelt Joey King een dochter die plotseling geconfronteerd wordt met een onverwachte romance tussen haar moeder en haar voormalige Hollywood-baas. Dit zorgt voor hilarische en ongemakkelijke situaties, waarin de personages tegelijkertijd moeten omgaan met de complicaties van liefde, seks en identiteit.

Ontdek meer