Meedoen aan 'Squid Game'? Het kan in Australië

Karen Luiken-20 oktober 2021 om 08:27

‘Squid Game’ maar dan in het echt. Met spellen uit de show, kandidaten en eliminaties. Het gaat binnenkort gebeuren in Australië. Daar mogen 2.000 mensen in vier rondes tegen elkaar strijden tijdens de Squiz Gamez.

Het evenement vindt volgens Ladbible plaats in verschillende grote steden in Australië. Deelnemers moeten een reeks uitdagingen ondergaan en als ze verliezen, worden ze geëlimineerd. Hopelijk betekent dat niet dat ze net als in ‘Squid Game’ vermoord worden, maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit.

Geïnteresseerden kunnen een kaartje kopen en zullen vervolgens moeten wachten op een uitnodiging. Als ze die krijgen, kunnen ze een nummer bellen voor meer instructies. De uitverkorenen die uiteindelijk naar het spel mogen komen, strijden om een grote geldprijs.

Welke uitdagingen de kandidaten voor hun kiezen krijgen, is nog niet bekend. In ‘Squid Game’ gaat het om klassieke kinderspellen, zoals Annemaria Koekoek, knikkeren of touwtrekken.

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer