Jennifer Aniston emotioneel in gesprek over 'Friends'

Chelsy Vanlerberghe-07 juni 2024 om 05:57

'Friends' wordt 30. En dat roept heel wat emoties op bij Jennifer Aniston, die de rol van Rachel vertolkt in de populaire sitcom.

In een gesprek met Quinta Brunson voor Variety's Actors on Actors-serie, wordt de actrice emotioneel. Wanneer Brunson vroeg hoe het is om 'Friends' in 2024 te bekijken, zegt Aniston: “Oh God, laat me niet huilen.” “Maar je huilt al. Wil je een minuutje? We hoeven er niet over te praten" reageert Brunson empathisch. “Nee, nee. Sorry", zegt Aniston. “Ik begon gewoon te denken aan... Ja, nee. Ik ben oké. Het zijn happy tears.”

Ze gaat verder: “Het is zo vreemd om zelfs te bedenken dat het 30 jaar oud is, omdat ik me de dag herinner dat het voor het eerst op televisie zou verschijnen", legt ze uit. "Matthew Perry en ik waren ergens aan het lunchen, en we wisten dat Lisa Kudrow haar haar ging laten kleuren. Dus we renden de kapsalon binnen, ze zat in de wasbak, met haar hoofd achterover, en ik pakte de slang en over en begon haar haar te wassen. Maar de opwinding die we hadden, het voelt als gisteren.”

De actrice zegt dat ze de lange levensduur van 'Friends' waardeert. “Dat het nog steeds heel veel betekent voor mensen, is een van de grootste geschenken die we nooit voor mogelijk hadden gehouden”, zegt ze. “Het is voor altijd een familie.”

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer