Pharrell Williams maakt LEGO-film over zijn leven

Chelsy Vanlerberghe-07 juni 2024 om 05:30

Er is een biopic in de maak over Pharell Williams. En het is niet meteen wat je ervan zou verwachten. 'Piece by Piece' wordt niet zomaar een film over zijn leven, het wordt een LEGO-animatie. En om de hype nog verder op te voeren, is net de allereerste trailer van de film gedropt.

Naast Pharrell Williams omvat de cast ook namen als Gwen Stefani, Kendrick Lamar, Timbaland, Justin Timberlake, Busta Rhymes, JAY-Z en Snoop Dogg.

1
2
3

De film belooft een cinematografische ervaring als geen ander te zijn, waarbij het publiek wordt meegenomen op een levendige reis door het leven van het culturele icoon Pharrell Williams. "Door de lens van LEGO-animatie verteld, nodigen we je uit om je verbeelding op te voeren en getuige te zijn van de evolutie van een van de meest innovatieve geesten in de muziek", zo luidt een korte synopsis.

"Het bouwen met LEGO-stenen moedigt ons aan om onze verbeelding te volgen... wie had gedacht dat spelen met deze speelgoedjes als kind zou evolueren tot een film over mijn leven", zei Williams. "Het bewijst dat iedereen het ook kan doen."

Vanaf 11 oktober zal Piece by Piece te zien zijn in bioscopen.

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer