'Temptation Island'-sterren Gulcin en Sorelis getrouwd

Karen Luiken-20 oktober 2021 om 07:31

Een jaar na het romantische aanzoek is het eindelijk zover: Gulcin en Soleris uit ‘Temptation Island’ zijn getrouwd. De twee hebben elkaar afgelopen zondag het jawoord gegeven.

Het koppel schreef zich vorig jaar in voor het eerste seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’. Gulcin werd in een villa vol met vrijgezelle mannen gezet, Soleris werd omringd door allerlei knappe dames. Maar hoe groot het verleidingsgehalte ook was, de twee wisten al vrij snel dat ze voor elkaar gemaakt waren. Ze besloten vroegtijdig met het programma te stoppen en verloofden zich voor het oog van de kijker.

Na maandenlang plannen en hopen dat de bruiloft door kon gaan vanwege corona, brak de grote dag afgelopen zondag dan eindelijk aan. Gehuld in een prachtige jurk beloofde Gulcin haar Soleris eeuwige trouw. Andersom gebeurde natuurlijk hetzelfde. “Ik wil iedereen bedanken die aanwezig was op onze speciale dag”, aldus Gulcin op Instagram.

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Simon Cowell wil comeback van ‘The X Factor’

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:17- Foto:

ITV

De Britse presentator Simon Cowell vindt dat het tijd is voor een comeback van het populaire format ‘The X Factor’. Het laatste seizoen dateert immers al van 2018.

Ruim veertien jaar lang was de talentenjacht een vaste waarde op de Britse tv, maar daar kwam in 2018 een eind aan. En naar eigen zeggen vindt Cowell dat de “tijd nu wel rijp is voor een comeback”!

Grote artiesten zoals James Arthur, Leona Lewis en Little Mix werden wereldwijd bekend door hun deelname aan de populaire show. Het is dus duidelijk dat de show ook kan zorgen voor succesvolle carrières. En als het van Cowell afhangt gaan ze op zoek naar méér talent:

“Het is het juiste moment. Het is echt heel spannend allemaal. Iedereen die erbij betrokken is, kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Ontdek meer