Opnames 'Bridget Jones 4' uitgesteld door incident

Chelsy Vanlerberghe-07 juni 2024 om 04:37

De opnames van de vierde 'Bridget Jones'-film zijn uitgesteld nadat een castlid naar het ziekenhuis werd gebracht na een ernstig incident buiten de set.

Het incident vond plaats vlak voordat de cast een belangrijke tuinfeestscène zou opnemen in een chique restaurant in Zuidwest-Londen. Door het ongeluk liep een van de castleden een gebroken bot op, waardoor de opnames van 'Mad About The Boy' voorlopig on hold worden gezet. Het is nog onduidelijk wanneer de productie weer van start kan gaan.

De opnames voor de sequel van de romcom zijn al weken aan de gang in Londen. Leading Lady Renée Zellweger kruipt opnieuw in de rol van Bridget. Terwijl Leo Woodhall, die je kan kennen als Dexter uit 'One Day', haar nieuwe love interest speelt. Ook Hugh Grant maakt zijn terugkeer als Daniel Cleaver.

"Eerder dan juli kunnen we waarschijnlijk niet meer beginnen met filmen van de scènes, wat het hele schema flink in de war stuurt", vertelde een bron aan The Sun. "Het is sowieso al een strak schema, gezien de drukke agenda's van de A-list celebs. Dit is echt een ramp!"

De release van de film staat momenteel gepland voor Valentijnsdag.

Disney+ deelt trailer van nieuwe Nederlandstalige dramaserie 'Nemesis'

Karen Luiken-18 juli 2024 om 09:50

Disney+ krijgt dit jaar voor het eerst een eigen Nederlandstalige dramaserie. De reeks heet ‘Nemesis’ en verschijnt op 16 oktober. De eerste trailer is vandaag verschenen.

‘Nemesis’ is een complotthriller over financiële misdaad en belastingontwijking in de top van Nederland: een schaduwwereld vol brievenbusfirma’s en doodlopende paper trails. Sylvia van Maele, officier van justitie in Den Haag, en Lars van Deurnen, rechercheur bij de FIOD, volgen geldsporen en criminele afrekeningen op zoek naar misdadigers. Ze worden geconfronteerd met een meedogenloze elite die ten koste van alles haar rijkdom en macht wil beschermen.

Wanneer de grens tussen Sylvia’s persoonlijke en professionele leven vervaagt, duurt het niet lang voordat ze zich realiseert dat de regels en praktijken die haar werk onmogelijk maken er niet zomaar zijn. Ze moet op haar intuïtie leren vertrouwen om te overleven, zelfs als dat betekent dat ze in opstand moet komen tegen de mensen die ze het meest vertrouwt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lies Visschedijk, Romana Vrede, Peter Blok, Jade Olieberg, Bram Suijker, Chris Peters en Florian Regtien.

Start nieuwe seizoen 'Milo' in bioscoop te zien

Karen Luiken-18 juli 2024 om 09:42

Dubbel goed nieuws voor fans van ‘Milo’. De telenovelle van VTM keert in september terug met een tweede seizoen. Eerst op het witte doek, daarna thuis op de beeldbuis.

Diehard fans van ‘Milo’ krijgen op zaterdag 31 augustus de kans om de eerste vier afleveringen van het tweede seizoen in avant-première te bekijken bij Kinepolis Antwerpen. Goed nieuws? Er is meer! Want naast het publiek zal ook een groot deel van de cast aanwezig zijn om te kijken hoe het afloopt met Milo en Liam na de sabotage van Lou. Sterker nog: No Direction – bestaande uit Evelyne Chen, Héritier Tipo, Luka De Baets, Antje De Rop en Line De Dauw – zal een spetterend optreden weggeven.

Kaartjes voor de avant-première in Kinepolis Antwerpen zijn verkrijgbaar via deze link.

Ontdek meer