Actrice uit 'End of the F***ing World' moeder geworden

Karen Luiken-20 oktober 2021 om 06:55

Als de omgeving van Jessica Barden het gevoel heeft gehad dat de actrice de afgelopen maanden een tikkeltje afwezig is geweest, dan heeft ze daar een goede reden voor. De ster uit ‘The End of the F***ing World’ is moeder geworden.

Jessica maakt het nieuws bekend via Instagram. “Als ik je berichtjes niet heb beantwoord of je het gevoel hebt dat ik je aan het ontwijken was, dat is omdat ik het hele jaar zwanger was”, aldus de actrice bij een foto van zichzelf. “Bedankt aan iedereen met wie ik in Australië heb gewerkt. Ik ben zo dankbaar dat ik zwanger kon werken en dat had niet gekund zonder alle zorg en steun. Ik vind het helemaal geweldig om iemands moeder te mogen zijn.”

Een glimp van de kleine spruit hoeven we niet te verwachten. Jessica laat weten dat ze nooit foto’s van haar kind zal posten. “Dus dit blijft een meme-account”, zegt ze over haar Insta-profiel.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer