Actrice uit 'End of the F***ing World' moeder geworden

Karen Luiken-20 oktober 2021 om 06:55

Als de omgeving van Jessica Barden het gevoel heeft gehad dat de actrice de afgelopen maanden een tikkeltje afwezig is geweest, dan heeft ze daar een goede reden voor. De ster uit ‘The End of the F***ing World’ is moeder geworden.

Jessica maakt het nieuws bekend via Instagram. “Als ik je berichtjes niet heb beantwoord of je het gevoel hebt dat ik je aan het ontwijken was, dat is omdat ik het hele jaar zwanger was”, aldus de actrice bij een foto van zichzelf. “Bedankt aan iedereen met wie ik in Australië heb gewerkt. Ik ben zo dankbaar dat ik zwanger kon werken en dat had niet gekund zonder alle zorg en steun. Ik vind het helemaal geweldig om iemands moeder te mogen zijn.”

Een glimp van de kleine spruit hoeven we niet te verwachten. Jessica laat weten dat ze nooit foto’s van haar kind zal posten. “Dus dit blijft een meme-account”, zegt ze over haar Insta-profiel.

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer