Harry Styles pakt rol in nieuwe Marvel-film

Karen Luiken-20 oktober 2021 om 03:30

Harry Styles tilt zijn acteercarrière naar een nieuw level. Als we een journalist van Variety mogen geloven, maakt de voormalige One Direction-zanger vanaf nu deel uit van het Marvel Cinematic Universe (MCU). En dat zou betekenen dat hij binnenkort te zien is in een nieuwe superheldenfilm!

De journalist komt aan deze wijsheid omdat hij de première van het nieuwste Marvel-pareltje ‘The Eternals’ bijwoonde. Na afloop van de film kwamen er korte clips voorbij en in één daarvan zou Harry te zien zijn als Eros, de broer van Thanos.

Volgens insiders is dit dé bevestiging dat de zanger binnenkort zijn opwachting maakt in een nieuwe titel van Marvel. Verdere details ontbreken helaas nog. Maar wat het ook mag worden, we verwachten er veel van. Harry heeft in het verleden namelijk al meerdere malen bewezen over een aardig acteertalent te beschikken. In 2017 maakte hij zijn debuut in ‘Dunkirk’. Binnenkort is hij te zien in ‘Don’t Worry Darling’, ‘My Policeman’ en ‘Faster, Cheaper, Better’.

'FOMO' speelt nu in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:40

Vanaf vandaag kan je in de bioscoop gaan griezelen met de Vlaamse horror- en influencerfilm 'FOMO'. Het verhaal werd bedacht door Maximiliaan Verheyen en de hoofdrollen worden gespeeld door influencers zoals Jamie-Lee Six, Nora Dari, Nathan Bouts, Steffi Merci, Leonard Santos, Sarah-Lynn Clerckx, Joffrey Anane, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Hariette Sylva en Gilles Van Hecke.

Een groep van 10 influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

'FOMO' kan je nu ontdekken in een bioscoop bij jou in de buurt! Meer info & tickets kan je hier vinden.

Check hieronder de trailer, als je durft tenminste ;-)!

‘Ghostbusters: Afterlife’ krijgt een vervolg!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:36

Groot nieuws voor de movielovers hier, want er komt dus wel degelijk nóg een film in de ‘Ghostbusters’-franchise. En we hebben zelfs al een releasedatum!

Gisteren werd via sociale media aangekondigd dat er een vervolg in de maak is op de blockbuster ‘Ghostbusters: Afterlife’ van vorig jaar. Vanaf 20 december 2023 zal het gloednieuwe avontuur te zien zijn in de bioscoop.

In de regiestoel zal wederom Jason Reitman plaatsnemen. Hij deelde ook de voorlopige titel van de film ‘Firehouse’, verwijzend naar het iconische brandweergebouw uit de originele ‘Ghostbusters’-films.

Check zijn aankondiging hier:

Ontdek meer