Tienduizenden euro's geboden op 'opgeblazen' Doritos-chipje

Karen Luiken-22 juli 2021 om 06:34

Een zak Doritos kost vaak niet meer dan twee euro. Toch kan een 13-jarige tiener uit Australië nu tienduizenden euro’s verdienen met slechts één chipje uit zo’n zak.

Rylee Stuart was rustig een zak chips aan het eten toen ze een opgeblazen exemplaar tegenkwam. Ze maakte er een filmpje van en zette dat op TikTok. ‘Is dit waardevol of zal ik het gewoon opeten?’, vroeg ze aan haar volgers.

Andere TikTokkers raadden het meisje aan het eerste te doen en Rylee luisterde naar dat advies. Ze gooide het chipje voor een bedrag van 1 dollar op eBay, ging achterover zitten en wachtte op reacties.

Het duurde niet lang voordat de eerste biedingen arriveerden. Binnen de eerste dertig minuten was er al tien dollar geboden, bijna een uur later stond het bedrag al op 10.000 dollar. Daarna gooiden mensen het bedrag steeds met een paar honderd dollar omhoog, waardoor het bod nu op meer dan 20.000 dollar staat.

Awkward: vrouw belandt in lockdown met blind date

Karen Luiken-14 januari 2022 om 08:11

Denk jij ooit het meest ongemakkelijke afspraakje ooit te hebben gehad? Wacht maar tot je het verhaal van de Chinese Wang hoort. Zij ging op blind date met een man en moest meteen met hem in quarantaine toen bleek dat de volledige stad Zhengzhou direct in volledige lockdown moest.

De date vond vorige week plaats. Omdat Wang ‘behoorlijk oud werd’ hadden haar ouders tien blind dates voor haar geregeld, in de hoop dat ze de ware liefde zou vinden. Eén van de afspraakjes stond gepland voor zondag. Wang vloog van Guangzhou naar Zhengzhou, waar ze bij een onbekende man thuis zou gaan eten.

“Het was prima toen ik kwam”, vertelt de vrouw volgens lokale media. “Maar na het diner, toen ik net op het punt stond te vertrekken, verslechterde de COVID-situatie plotseling.”

Er werd een onmiddellijke lockdown afgekondigd en dat betekende dat Wang vastzat in het huis van de man die ze slechts een paar uur kende. “Het is heel ongemakkelijk en beschaamd om in een appartement te wonen met iemand die je nauwelijks kent”, vervolgt ze. “Hij praat zo weinig als een houten pop.”

De vrouw houdt het internet met een videodagboek op de hoogte van haar ietwat bijzondere avontuur. Het is niet duidelijk hoe lang de lockdown in Zhengzhou nog gaat duren en hoe lang de vrouw dus nog met de man in quarantaine moet blijven.

Wait what? Er bestaat zoiets als Oreo-wijn

Karen Luiken-12 januari 2022 om 08:42

Als je aan wijn denkt, denk je vaak aan snacks als kaas, ham of bittergarnituur. Koekjes zou je niet automatisch linken aan het alcoholische drankje, maar toch is dat wat Barefoot wél heeft gedaan. Het wijnmerk heeft de handen ineen geslagen met Oreo en komt met een traktatie die speciaal is gemaakt voor zoetekauwen.

Barefoot en Oreo hebben een heuse Oreo-wijn op de markt gebracht. Het gaat om een rode wijn die de smaak van Oreo Thins – de dunne variant van het wereldberoemde koekje – zou moeten bevorderen.

Hoewel de fles niet smaakt als een Oreo Thin in vloeibare vorm, biedt de wijn wel smaakjes die je doen denken aan Oreo’s. De rode blend bevat smaken van chocolade, tonen van eikenhout en natuurlijke aroma’s van bramen en donkere kersen.

Tot zover het goede nieuws. Want helaas: we hebben ook een minder leuke boodschap over dit drankje. Het is namelijk zó populair, dat het momenteel compleet is uitverkocht.

Ontdek meer