Doodsoorzaak 'Tiger King'-ster bekend

Karen Luiken-19 oktober 2021 om 12:48

Een maand na de dood van Erik Cowie is duidelijk geworden waar de ‘Tiger King’-ster aan is overleden. Een medisch onderzoeker heeft volgens verschillende media bevestigd dat de 53-jarige dierenverzorger ‘een natuurlijke dood stierf’ na ‘acuut en chronisch’ alcoholgebruik.

Erik werd een paar weken geleden in het huis van een vriend gevonden in New York. TMZ meldde toen al dat er in de woning geen drugs waren gevonden. Wel werd er een grote fles wodka aangetroffen in de buurt van zijn lichaam.

Fans zullen Erik vooral kennen uit de Netflix-hit ‘Tiger King’. Hij was vijf jaar lang de hoofddierenverzorger van Joe Exotic en zorgde al die tijd voor zijn grote katachtigen. Toen Joe in de gevangenis belandde vanwege dierenmishandeling en het plannen van een moord op Carole Baskin, bleef hij in zijn dierentuin werken.

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer