Doodsoorzaak 'Tiger King'-ster bekend

Karen Luiken-19 oktober 2021 om 12:48

Een maand na de dood van Erik Cowie is duidelijk geworden waar de ‘Tiger King’-ster aan is overleden. Een medisch onderzoeker heeft volgens verschillende media bevestigd dat de 53-jarige dierenverzorger ‘een natuurlijke dood stierf’ na ‘acuut en chronisch’ alcoholgebruik.

Erik werd een paar weken geleden in het huis van een vriend gevonden in New York. TMZ meldde toen al dat er in de woning geen drugs waren gevonden. Wel werd er een grote fles wodka aangetroffen in de buurt van zijn lichaam.

Fans zullen Erik vooral kennen uit de Netflix-hit ‘Tiger King’. Hij was vijf jaar lang de hoofddierenverzorger van Joe Exotic en zorgde al die tijd voor zijn grote katachtigen. Toen Joe in de gevangenis belandde vanwege dierenmishandeling en het plannen van een moord op Carole Baskin, bleef hij in zijn dierentuin werken.

Deze topseries kan je in december bekijken op Streamz!

Samuel Wornoo-29 november 2021 om 10:35

De koude winterdagen houden ons massaal binnen, het perfecte moment om enkele topseries te bingewatchen. Dit is in december het kijkaanbod op Streamz.

D5R - seizoen 10

Dit najaar gaat het tiende seizoen van de populaire jongerenreeks van start. ‘D5R’ volgt al tien seizoenen lang vijf vrienden die elkaar kennen van de middelbare school, maar ook daarbuiten onafscheidelijk zijn. Sinds seizoen 8 worden de afleveringen integraal opgenomen in studentenstad Gent. In het nieuwste seizoen volgen we opnieuw de bruisende levens van Leyla (Angela Jakaj), Kyra (Liandra Sadzo), Wout (Sander Provost), Vincent (Thijs Antonneau) en Amber (Jamie-Lee Six). Thema’s zoals vriendschap en relaties komen daarbij uitgebreid aan bod, maar ook maatschappelijke topics worden aangekaart.

Alex Rider - seizoen 2

Alex Rider keert terug voor een tweede seizoen, en het lijkt erop dat het gevaarlijker is dan ooit voor de MI6 jonge held. In het vervolg van het spannende spionagedrama probeert Alex zijn leven als student in evenwicht te houden met nieuwe geheime missies. Hij doet een dappere poging om terug te keren naar een normaal leven en vrienden te maken - maar wanneer Damian Cray (Toby Stephens), de vader van zijn nieuwste vriendin, Sabina (Charithra Chandran), wordt aangevallen door de man die mogelijk zijn oom heeft vermoord, loopt het al snel uit de hand.

#Loveme - vanaf 22 december 2021

En dan een stukje magie van eigen makelij: TAGMAG komt met een spiksplinternieuwe datingshow ‘#LoveMe’, waarin Jaël Ost op zoek gaat naar een vriend met de hulp van haar familie, vrienden en matchmaker Nicolas Caeyers. Acht vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Jaël voor zich te winnen op uitstap in de Ardennen, via quiz shows, karakoke nights en candle light dinners. Op het einde van de rit kunnen de drie finalisten hun ideale date organiseren om Jaël nog een laatste keer te imponeren. Nadien kiest ze met wie ze een romantische citytrip zal maken.

'Fate: The Winx Saga'-sterren maken relatie insta-official

Nico De Greef-28 november 2021 om 13:24

Actrice Abigail Cowen (23) en model Danny Griffin (24) lijken op Instagram hun liefdesrelatie te hebben bevestigd. In de voorbije weken verschenen op de Instagram-accounts van de Netflix-sterren een aantal spraakmakende fotokiekjes waarop de twee wel erg intiem met elkaar omgaan.

Abigail en Danny zijn momenteel te zien als Bloom en Sky in de populaire Netflix-reeks Fate: The Winx Saga. In de reeks vormen hun personages een romantisch koppel, maar die vonk lijkt sinds kort ook over te zijn geslagen tussen de acteurs.

Recent deelde het kersverse koppel een foto van zichzelf voor een spiegel waarop te zien is hoe ze de handen niet van elkaar kunnen afhouden. Op een andere foto is dan weer te zien hoe de twee tortelduifjes hun voorhoofden liefdevol tegen elkaar drukken. Ook de commentaren van mede-castleden op de kiekjes liegen er niet om. Verschillende castleden van Fate: The Winx Saga lieten al hun support blijken. Onder meer Hannah van der Westhuysen en Precious Mustapha (beter bekend als Stella en Aisha) lieten al harten-emoji achter op de foto's waarmee ze de relatie tussen hun co-stars lijken te bevestigen. Abigail en Danny hebben zelf nog niet gereageerd op de geruchten.

Het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga verscheen vorig jaar op streamingdienst Netflix en werd zó goed ontvangen dat er begin dit jaar snel een tweede seizoen werd besteld. De opnames van dat tweede seizoen zijn inmiddels al afgerond. Wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, is echter nog niet bekend.

1
2

Ontdek meer