Trisha Paytas onthult bijzondere naam tweede kind

Chelsy Vanlerberghe-05 juni 2024 om 11:17

Trisha Paytas is voor de tweede keer mama geworden! De YouTuber en influencer liet via sociale media weten dat haar dochtertje op 24 mei geboren is. Ze onthulde ook meteen de bijzondere naam: Elvis Paytas-Hacmon.

Naast de pasgeboren Elvis heeft Trisha Paytas ook een andere dochter met een opvallende naam: Malibu Barbie Paytas-Hacmon, die in september 2022 werd geboren, rond dezelfde tijd dat koningin Elizabeth II overleed. Dit leidde ertoe dat sommige mensen online grapten dat Malibu Barbie de reïncarnatie van de overleden koningin was.

Nu Elvis geboren is, die natuurlijk dezelfde naam heeft als the King of Rock, vrezen mensen dat King Charles hetzelfde lot zal overgaan. "Het is stil in buckhingham", grapt iemand op X. "Charles, jouw tijd om te gaan is gekomen", schrijft iemand anders.

MrBeast opnieuw onder vuur

Chelsy Vanlerberghe-05 augustus 2024 om 08:15

Jimmy Donaldson, beter bekend als MrBeast, ligt alweer onder vuur. Deze keer wordt de YouTuber beschuldigd van het creëren van een onveilige werkomgeving tijdens de opnames van zijn Amazon Prime-show, 'Beast Games'.

MrBeast heeft de laatste tijd meerdere keren de krantenkoppen gehaald. Zo werd hij eerder deze week beschuldigd van het gebruiken van discriminerende taal. Daarnaast heeft hij onlangs zijn co-host Ava Kris Tyson ontslagen nadat bleek dat ze ongepaste berichten had gestuurd naar een minderjarige fan.

'Beast Games', de nieuwe show die nog moet uitkomen, draait om deelnemers die elkaar uitdagen in verschillende opdrachten om een geldprijs te winnen. Volgens meer dan twaalf deelnemers, die anoniem spraken met 'The New York Times', waren de omstandigheden tijdens de opnames niet veilig. Ze meldden een tekort aan eten en drinken en een gebrek aan medische hulp. Bovendien zouden verschillende mensen gewond zijn geraakt tijdens de fysieke uitdagingen.

Een woordvoerder van MrBeast verklaarde dat er problemen waren door extreme weersomstandigheden en logistieke uitdagingen tijdens de opnames. Hij benadrukte dat alle deelnemers die werden uitgenodigd voor de volgende ronde, hebben toegezegd om door te gaan.

Met 308 miljoen abonnees heeft MrBeast het grootste YouTube-kanaal ter wereld. Hij staat bekend om zijn spectaculaire video's en zijn gulle weggeefacties. Onlangs doken er echter oude video's op waarin hij racistische en homofobe termen gebruikte. Zijn woordvoerder gaf aan dat MrBeast door de jaren heen zijn excuses heeft aangeboden en zich nu bewuster is van de impact van zijn woorden, vooral gezien zijn grote bereik.

Kort daarvoor maakte MrBeast bekend dat hij zijn co-presentatrice Ava Kris Tyson had ontslagen. Dit gebeurde naar aanleiding van een onderzoek naar beschuldigingen van wangedrag, waarbij ze beschuldigd werd van het sturen van ongepaste berichten naar een 13-jarige fan toen ze zelf 20 was.

YouTuber Gio onthult geslacht baby

Karen Luiken-13 juli 2024 om 08:29

YouTuber Gio en zijn vriendin Lynn hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. Uit een filmpje op social media blijkt dat het koppel een zoontje verwacht.

Gio en Lynn kochten voor de gender reveal een witte taart met daarin een blauwe of roze vulling. De kleur die uit de traktatie zou verschijnen, zou onthullen of ze een jongen of meisje zouden krijgen. En ja, je raadt het al: de taart was blauw vanbinnen. Ze krijgen een jongetje!

De lovebirds maakten vorige maand bekend dat ze samen een kindje verwachten. Dat deden ze met een foto op Instagram waar de twee samen op te zien zijn. Terwijl Gio de babybuik van Lynn vasthoudt, heeft zij een echofoto in haar hand.

Ontdek meer