Fans spotten hilarische blunder in 'You'

Karen Luiken-19 oktober 2021 om 12:32

Het derde seizoen van ‘You’ staat nu een paar dagen op Netflix. Grote kans dat je alle afleveringen al gezien hebt. Maar heb je tijdens het kijken ook een foutje opgemerkt dat in één van de scènes voorbij kwam?

Fans van de show hebben een hilarische blunder opgemerkt waarvan de kans zeer aanwezig is dat je ‘m zelf gemist hebt. Heel opvallend is-ie namelijk niet. Hij kwam voor in een scène waarbij Love zich voordoet als Joe terwijl ze zijn baas Marienne een berichtje stuurt. Wie goed kijkt ziet dat Joe’s profielfoto totaal niet overeenkomt met zijn gezicht. Sterker nog: er lijkt een compleet random beeld van een onbekende man te zijn gebruikt.

Via Twitter uiten kijkers hun commentaar. “Hoe moeilijk kan het zijn om een foto van Joe Goldberg te pakken. Wat een luiheid”, zegt iemand bijvoorbeeld. En een ander: "Dat is Joey Silverberg!"

Netflix komt met bizarre show: 'How to Build a Sex Room'

Karen Luiken-26 juni 2022 om 08:42

‘Million Dollar Beach House’, ‘Selling Sunset’, ‘Interior Design Masters’. Zomaar wat titels op Netflix die alles te maken hebben met luxe huizen en interieur. Mag het voor jou wat pikanter? Dan komt de streamingsdienst nu met de ideale show voor jou: ‘How to Build a Sex Room’.

In ‘How to Build a Sex Room’ helpt interieurontwerpster Melanie Rose koppels met het transformeren van huizen. Niet zoals je dat in de alledaagse interieurprogramma’s ziet, maar met een beetje meer pit. Zeg maar gerust heel veel meer pit.

De bedoeling van de show - en de titel zegt het natuurlijk al - is dat stelletjes hun ultieme sekskamer realiseren. “Als mensen ‘Sex Room’ horen, denken ze meteen aan iets walgelijks”, vertelt Melanie Rose in een onlangs verschenen trailer. “Maar als ik ze ontwerp, kunnen ze ook mooi zijn. Het kunnen plekken zijn waar koppels hun diepste fantasieën kunnen verkennen.”

In de realityserie komen verschillende erotische renovaties langs. Van een geheime rock-‘n-roll-kerker tot een stomend hete spa. ‘How to Build a Sex Room’ is vanaf 8 juli te zien!

Spin-off 'Stranger Things' wordt heel anders dan serie

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:20

‘Stranger Things’ krijgt een spin-off. Het project heeft nog geen titel en veel details zijn er nog niet, maar de bedenkers Matt en Ross Duffer laten in een gesprek met Variety wel vast doorschemeren dat het heel anders gaat worden dan we van de show gewend zijn.

Hoewel het vierde seizoen nog in volle gang is en er een vijfde op komst is, zijn de Duffer-broers ondertussen ook druk bezig met de aankomende spin-off. Een spin-off waarvan we niet moeten verwachten dat-ie heel erg op ‘Stranger Things’ gaat lijken. “We vroegen ons af of dit iets is wat we ook zouden maken als het niks te maken had met ‘Stranger Things’”, zegt Matt Duffer. En het antwoord daarop is een dikke vette ja. “We zijn er heel enthousiast over.”

De makers verwachten met de spin-off aan de slag te gaan zodra de overige ‘Stranger Things’-projecten in de afrondfase zitten.

Ontdek meer