Deze bekende stemmen zijn te horen in Vlaamse variant 'Inside Out 2'

Karen Luiken-05 juni 2024 om 08:01

Naast een Engelstalige versie krijgt de langverwachte animatiefilm ‘Inside Out 2’ ook een Vlaamse variant. Verschillende BV’ers lenen daar hun stem voor uit en Disney maakt vandaag bekend om wie het gaat.

In ‘Inside Out 2’ keren we terug naar het hoofd van de kersverse tiener Riley, net op het moment dat het Hoofdkwartier een plotse sloop ondergaat om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: nieuwe emoties! Samen met Plezier (stem van Linde Merckpoel), Woede (stem van Stany Crets), Verdriet (stem van Veerle Dobbelaere), Angst (stem van Jonas Van Geel) en Afkeer (stem van Tatyana Beloy) zijn dit emoties die perfect passen bij de tienerjaren.

De nieuwe emoties zijn Onzekerheid (ingesproken door Jolien Praet), Jaloezie (ingesproken door Steffi Mercie), Ennui (ingesproken door Ella Leyers) en Verlegenheid (ingesproken door Gerben Tuerlinckx). Verder verleent Maxine Janssens haar stem aan Riley Andersen, Lani Lauwers aan Valentina ‘Val’ Ortiz en Bieke Ilegems en Pieter Klinck de ouders van Riley. Marie Wuyts en Jo Leyers verzorgen de stemmen van Riley’s besties en Soe Nsuki spreekt de stem in van coach Roberts.

Was het dat? Nog niet helemaal, want ook Sander Gillis, Tim Saey, Dries De Vis, Pieter Jan De Paepe, Johan De Paepe, Liesbeth De Wolf, Christel Domen, Cathy Petit, Karina Mertens, Lotte Heuten, Moora Vander Veken en Lotte De Clerck zijn in de film te horen.

'Inside Out 2' is vanaf 19 juni te zien in de bioscoop.

Disney+ deelt trailer van nieuwe Nederlandstalige dramaserie 'Nemesis'

Karen Luiken-18 juli 2024 om 09:50

Disney+ krijgt dit jaar voor het eerst een eigen Nederlandstalige dramaserie. De reeks heet ‘Nemesis’ en verschijnt op 16 oktober. De eerste trailer is vandaag verschenen.

‘Nemesis’ is een complotthriller over financiële misdaad en belastingontwijking in de top van Nederland: een schaduwwereld vol brievenbusfirma’s en doodlopende paper trails. Sylvia van Maele, officier van justitie in Den Haag, en Lars van Deurnen, rechercheur bij de FIOD, volgen geldsporen en criminele afrekeningen op zoek naar misdadigers. Ze worden geconfronteerd met een meedogenloze elite die ten koste van alles haar rijkdom en macht wil beschermen.

Wanneer de grens tussen Sylvia’s persoonlijke en professionele leven vervaagt, duurt het niet lang voordat ze zich realiseert dat de regels en praktijken die haar werk onmogelijk maken er niet zomaar zijn. Ze moet op haar intuïtie leren vertrouwen om te overleven, zelfs als dat betekent dat ze in opstand moet komen tegen de mensen die ze het meest vertrouwt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lies Visschedijk, Romana Vrede, Peter Blok, Jade Olieberg, Bram Suijker, Chris Peters en Florian Regtien.

Start nieuwe seizoen 'Milo' in bioscoop te zien

Karen Luiken-18 juli 2024 om 09:42

Dubbel goed nieuws voor fans van ‘Milo’. De telenovelle van VTM keert in september terug met een tweede seizoen. Eerst op het witte doek, daarna thuis op de beeldbuis.

Diehard fans van ‘Milo’ krijgen op zaterdag 31 augustus de kans om de eerste vier afleveringen van het tweede seizoen in avant-première te bekijken bij Kinepolis Antwerpen. Goed nieuws? Er is meer! Want naast het publiek zal ook een groot deel van de cast aanwezig zijn om te kijken hoe het afloopt met Milo en Liam na de sabotage van Lou. Sterker nog: No Direction – bestaande uit Evelyne Chen, Héritier Tipo, Luka De Baets, Antje De Rop en Line De Dauw – zal een spetterend optreden weggeven.

Kaartjes voor de avant-première in Kinepolis Antwerpen zijn verkrijgbaar via deze link.

Ontdek meer