Netflix geeft groen licht voor 'Peaky Blinders'-film

Chelsy Vanlerberghe-05 juni 2024 om 02:53

Tommy Shelby is back! De 'Peaky Blinders' film is nu officieel bevestigd bij Netflix, met Cillian Murphy in de hoofdrol én als producent. Dat meldt Deadline. De Oscarwinnaar zal opnieuw te zien zijn als de gevreesde gangster in deze nu al legendarische filmadaptie.

"Het lijkt erop dat Tommy Shelby nog niet klaar was met mij... Het is zeer bevredigend om opnieuw samen te werken met Steven Knight en Tom Harper aan de filmversie van 'Peaky Blinders.' Dit is er een voor de fans", zei Murphy.

De saga, gevestigd in de wetteloze straten van Birmingham in de jaren 1900, is geschreven door Steven Knight. "Ik ben oprecht opgetogen dat deze film eraan komt", zei Knight. "Het zal een explosief hoofdstuk worden in het verhaal van 'Peaky Blinders'. Alle remmen los. Volledig 'Peaky Blinders' in oorlog."

Verdere details over het plot en de casting blijven geheim. De film gaat later dit jaar in productie en wordt gemaakt in samenwerking met BBC Film.

Kendrick Lamar's disstrack is nu ook een game

Chelsy Vanlerberghe-17 juli 2024 om 07:29

Kendrick Lamar’s disstrack 'Not Like Us' is nu vereeuwigd in een fan-made videogame waarin je naar hartenlust uilen kunt 'Wop, Wop, Wop, Wop, Woppen'.

Game designer Richie Branson, bekend van Fortnite, lanceerde 'Not Like Us: The Game'. De game wordt in de credits omschreven als "een liefdesbrief aan videogames en hiphop." Het spel is geïnspireerd op de 'Not Like Us'-muziekvideo, vooral de scène waar Kendrick een uilen-piñata kapot slaat. Hier kan je het spel spelen.

In het spel speel je als een K. Dot-lookalike, gewapend met een honkbalknuppel. Je moet een uil slaan die uit vier verschillende richtingen opduikt, vergelijkbaar met Whack-A-Mole. Het spel is makkelijk te beginnen, maar volgens Branson wordt het na level 17 een stuk moeilijker.

Fans hebben het spel ontdekt en proberen zo ver mogelijk te komen in deze Wack-An-Owl game. “Drake wordt hier in gamevorm gesloopt. Het is echt voorbij voor hem. Mijn score was trouwens 21", schreef een fan.

Niet mee met de beef tussen Kendrick en Drake? Hier lees je er meer over.

Adele komt voorlopig niet met nieuwe muziek

Karen Luiken-17 juli 2024 om 06:47

Fans van Adele hoeven op korte termijn geen nieuwe muziek van de zangeres te wachten. De ‘Skyfall’-ster heeft in een interview met het Duitse medium ZDF laten weten dat ze zich de komende tijd op andere dingen gaat focussen.

“Ik heb helemaal geen plannen voor nieuwe muziek”, aldus Adele. De zangeres is in augustus een tijdje in Duitsland voor een reeks concerten en wil daarna een grote pauze nemen. “Ik denk dat ik een tijdje andere creatieve dingen wil doen.”

Het is niet de eerste keer dat Adele haar fans laat wachten op nieuwe muziek. Haar debuutalbum kwam uit in 2008, de opvolger daarvan in 2011 en haar derde studioalbum in 2015. Haar vierde en laatste plaat verscheen in 2021.

Ontdek meer