Dit is de trailer van 'Inside Out 2'

Chelsy Vanlerberghe-05 juni 2024 om 02:17

Na het succes van de animatiefilm 'Inside Out' in 2015, kon een vervolg niet uitblijven. En de sequel komt eraan! 'Inside Out 2' introduceert nieuwe personages en gevoelens. Een nieuwe trailer geeft ons al een kijkje in het brein van Riley.

De film keert terug in de geest van tiener Riley, net op het moment dat het controlecentrum plotseling wordt uitgebreid om plaats te maken voor nieuwe emoties. Vreugde, Verdriet, Woede, Angst en Walging weten niet goed hoe ze zich moeten voelen als plots Ongerustheid opduikt, samen met andere emoties als Weltschmerz, Angst, Jaloezie en Schaamte.

De trailer begint met een scène waarin Riley's ouders haar vragen hoe het kamp was, waarop ze antwoordt: "het was goed," terwijl haar emoties rondwarrelen in haar brein, gevangen in een soort draaikolk. In het brein van haar moeder maakt Boosheid zich grote zorgen dat dit de enige beschrijving is die de ouders krijgen, terwijl haar vader veel rustiger is. In het brein van haar moeder maakt Boosheid zich zorgen over het gebrek aan details, terwijl haar vader er relaxter onder lijkt. Van daaruit geeft de trailer een voorproefje van wat we kunnen verwachten in 'Inside Out 2'. Spannend!

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer