Rihanna lanceert 'Fenty Hair'

Chelsy Vanlerberghe-05 juni 2024 om 02:01

Rihanna breidt haar Fenty Beauty-imperium uit met Fenty Hair. Ze maakte het nieuws bekend op Instagram met een kort filmpje waarin ze benadrukt hoe belangrijk haar is voor iedereen, van jong tot oud, en van welke afkomst dan ook.

In een gezamenlijke post van Fenty Beauty en Skin, onthult de Instagram-post de korte clip met een bijschrift dat luidt: "Oké, sommigen van jullie hebben het geraden - @fentyhair is de nieuwste aanwinst in de familie!!! 🏠" staat er te lezen in een gezamenlijke post van Fenty Beauty en Skin. "Het komt er aan op 6 juni! We weten dat jullie hebben gewacht, dus meld je aan via de link in bio en krijg toegang om als eerste te shoppen."

De zangeres en zakenvrouw, bekend om haar diverse lijn van beauty- en huidverzorgingsproducten, noemt het een 'flexibele productlijn' die is afgestemd op alle haartypes. Met haarverzorging erbij voelt het als een natuurlijke uitbreiding van het merk. Rihanna staat bekend om haar eigen experimenten met kapsels, wat haar inspireerde om Fenty Hair te creëren.

"Je weet hoe belangrijk het voor me is om mijn haar te veranderen", schrijft de zangeres zelf op Instagram. "Ik heb bijna elke textuur, kleur, lengte gehad, van weaves tot vlechten tot natuurlijk haar: dus ik lanceer een flexibele productlijn, niet alleen voor elke haarwens, maar elk product is ontworpen om alle haartypes te versterken en te herstellen, wat we echt nodig hebben! Het is tijd om te spelen en sterker te worden door de stijl."

De Fenty Hair-website zal op 13 juni worden gelanceerd, samen met de release van de lijn.

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Kanye West wist door deze lyric dat hij zou doorbreken

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 05:05

Kanye West voelde aan dat één bepaalde tekst die hij schreef hem wereldwijd beroemd zou maken. Hij herinnerde zich het moment dat hij in een winkel was en plotseling besefte dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Het was een soort van voorgevoel, een intuïtie dat deze tekst zijn doorbraak zou betekenen.

Het ging om de lyric: "She got a light-skinned friend look like Michael Jackson. Got a dark-skinned friend look like Michael Jackson."

Deze tekst kwam uit het nummer 'Slow Jamz', een samenwerking met Jamie Foxx, dat in 2003 werd uitgebracht. Het werd een nummer één hit en leverde West, Foxx en Twista, de originele artiest, hun eerste topnotering op de Billboard Hot 100.

Kanye West, die nu door het leven gaat als Ye, werd een succesvolle producer en rapper in de industrie, richtte zijn eigen platenlabel op voordat hij uiteindelijk de modewereld betrad met zijn beroemde Yeezy-samenwerking met Adidas. Sindsdien hebben vooral zijn politieke opvattingen de krantenkoppen gehaald. Zijn steun aan Donald Trump en antisemitische opmerkingen hebben hem niet tot de favoriete figuur van het publiek hebben gemaakt.

Ontdek meer