Nieuwe 'Bridgerton'-trailer gedeeld

Karen Luiken-04 juni 2024 om 06:16

Na het verschijnen (en bingewatchen) van het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’, is het nu wachten op het tweede deel. Geen geduld meer? Netflix probeert het wachten iets draaglijker te maken door een nieuwe trailer te delen.

In het eerste deel van het derde seizoen krijgen we te zien hoe Colin Bridgerton en Penelope Featherington zich verloven, en hoe de ton daar vol verbazing op reageert. In het tweede deel staat het huwelijk tussen de twee centraal, terwijl Penelope haar alter ego als Lady Whistledown nog steeds voor haar grote liefde probeert te verbergen. Maar of haar dat gaat lukken...?

Het tweede deel van het derde seizoen is vanaf 13 juni te zien op Netflix.

Taylor Swift brengt dit jaar nieuw boek uit

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 08:51

Taylor Swift verrast haar fans dit jaar met een speciaal cadeau. Sterker nog: twee speciale cadeaus. De zangeres brengt een boek én een vinyl uit ter ere van haar ‘The Eras Tour’.

Het nieuws wordt gedeeld via Instagram. “Deze week trappen we het laatste deel van ‘The Eras Tour’ af, wat moeilijk te bevatten is”, aldus Taylor. “Deze tour was de meest wonderbaarlijke ervaring en ik wist dat ik de herinneringen die we samen maakten op een speciale manier wilde herdenken. Nou ja, eigenlijk op twee manieren.”

De eerste manier is het boek, dat de naam ‘The Official Eras Tour Book’ draagt en gevuld is met nooit eerder vertoonde foto’s achter de schermen, magische herinneringen van fans en persoonlijke reflecties van Taylor.

Naast het boek komt er ook een vinyl van ‘The Tortured Poets Department: The Anthology’. Beide items zijn vanaf 29 november verkrijgbaar via de Amerikaanse winkelketen Target.

Ex-verloofde Liam Payne overspoeld met online haat

Chelsy Vanlerberghe-17 oktober 2024 om 08:37

Amper enkele uren na het overlijden van voormalig One Direction-lid Liam Payne, wordt zijn ex-verloofde Maya Henry het doelwit van een storm aan online haat. Het 23-jarige model vroeg vorige week een contactverbod aan tegen de zanger wegens aanhoudende pogingen om contact op te nemen. Een insider vertelt aan PEOPLE dat Payne zich "extreem overweldigd" voelde door de juridische strijd. Fans wijzen nu met de beschuldigende vinger naar Henry.

Maya Henry diende vorige week een officieel verzoek tot een contactverbod in tegen Payne. Volgens bronnen van de Daily Mail beschuldigde ze hem ervan dat hij haar voortdurend probeerde te bereiken.

In een TikTok-video sprak Henry openlijk over de aanhoudende pogingen van haar ex om contact met haar te zoeken, zonder zijn naam expliciet te noemen, maar wel met verwijzingen naar zijn verleden als lid van One Direction. "Hij blijft me benaderen, zelfs via verschillende telefoonnummers. Ik weet nooit waar de volgende poging vandaan komt. Hij stuurt me ook e-mails", vertelde ze. "Hij belt zelfs mijn moeder aan de lopende band. Wie doet dat nou?"

In de podcast 'The Internet Is Dead' vertelde Maya eerder deze week over hoe Liam haar manipuleerde: "Hij bleef me berichten sturen sinds de breuk, dingen als 'Het gaat niet goed met me,' of 'Ik ga dood.' Het voelde altijd als een manier om mij schuldig te laten voelen", zei ze. "Ik probeerde hem te helpen, maar hij weigerde. Hij stuurde zelfs mijn moeder berichten omdat ik niet reageerde."

Na de aankondiging van haar boek in februari 2024 zocht hij opnieuw contact. "Hij zei weer dat hij er niet lang meer zou zijn. Ik wilde hem helpen, niet omdat ik terug wilde, maar omdat hij iemands kind en broer is."

Eerder dit jaar bracht Henry haar roman 'Looking Forward' uit. Hoewel het boek fictie is, haalt ze inspiratie uit echte gebeurtenissen, waaronder haar eigen ervaringen. In een heftige scène ondergaat het hoofdpersonage Mallory een abortus na dreigementen van haar partner. Volgens Henry lijkt dit erg op wat ze zelf doormaakte. Na complicaties tijdens haar abortus moest Henry zelf naar het ziekenhuis.

Maya en Liam leerden elkaar kennen in 2019 en verloofden zich in augustus 2020. Hun relatie kende ups en downs, en in april 2022 gingen ze definitief uit elkaar. De problemen in hun relatie leken een zware tol te eisen, vooral in het laatste jaar.

De zanger overleed woensdagavond op 31-jarige leeftijd na een val van de derde verdieping van een hotel in Buenos Aires. Hulpdiensten werden opgeroepen voor een incident met een 'agressieve man, mogelijk onder invloed', maar konden enkel zijn overlijden vaststellen. Het is nog onduidelijk of het om een tragisch ongeval of zelfmoord gaat.

Fans vinden nu dat de schuld bij Maya Henry ligt. "Ben je nu blij?", "Je hebt gekregen wat je wou" en "Het is allemaal jouw fout" klinkt het op sociale media.

Ontdek meer