Urban event Cheesecake presents: K1D & Friends

Lola Obasuyi Van Acker-19 oktober 2021 om 11:41

Op vrijdag 22 oktober komt TAGMAG lifestyle Insider Simon Wauman terug met zijn Cheesecake events. Dit is een urban nightlife-event in hartje Sint-Niklaas dat telkens uitpakt met grote namen als Snelle, Leafs en deze keer K1D & friends op bezoek heeft.

K1D is een gevestigde naam in de Belgische hiphopscene en wordt ook wel de god van de moshpit genoemd. De jonge artiest stond al op podia als Pukkelpop, Crammerock en Fire Is Gold.

Hij werkte al eerder samen met namen als Chuki Beats, Woodie Smalls en Blackwave. Dus naast de set van K1D kan je nog heel wat special guests verwachten. Yung Mavu liet tijdens de Gossip Guy Podcast vallen dat hij alvast aanwezig zal zijn en de Antwerpse rapper Freddie Konings deelde de poster al op Instagram.

Ontdek de special guests zelf en koop je tickets via de website. Het event gaat door op vrijdag 22 oktober in concertzaal De Casino in Sint-Niklaas.

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer