Urban event Cheesecake presents: K1D & Friends

Lola Obasuyi Van Acker-19 oktober 2021 om 11:41

Op vrijdag 22 oktober komt TAGMAG lifestyle Insider Simon Wauman terug met zijn Cheesecake events. Dit is een urban nightlife-event in hartje Sint-Niklaas dat telkens uitpakt met grote namen als Snelle, Leafs en deze keer K1D & friends op bezoek heeft.

K1D is een gevestigde naam in de Belgische hiphopscene en wordt ook wel de god van de moshpit genoemd. De jonge artiest stond al op podia als Pukkelpop, Crammerock en Fire Is Gold.

Hij werkte al eerder samen met namen als Chuki Beats, Woodie Smalls en Blackwave. Dus naast de set van K1D kan je nog heel wat special guests verwachten. Yung Mavu liet tijdens de Gossip Guy Podcast vallen dat hij alvast aanwezig zal zijn en de Antwerpse rapper Freddie Konings deelde de poster al op Instagram.

Ontdek de special guests zelf en koop je tickets via de website. Het event gaat door op vrijdag 22 oktober in concertzaal De Casino in Sint-Niklaas.

#LikeMe trekt deze zomer naar Blankenberge met een pop-up!

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 16:12

Deze zomer kan je je op de Belgium Pier in Blankenberge helemaal onderdompelen in de wereld van de Ketnetserie #LikeMe!

“Stap binnen in de muzikale leefwereld van Caro en al je andere idolen uit het populaire Ketnet-programma #LikeMe met deze gloednieuwe belevingsexpo in Blankenberge. Ontdek samen met je vrienden en familie de leukste decors uit de voorbije drie seizoenen en trek er unieke foto's. Waan je een leerling van het bekende SAS op de iconische trappen van de school, kruip in de schoenen van de stoere Emma in een heuse graffiti-set, trek een zomerse outfit aan en ga op de foto in een tropisch decor met Merel en Nona, gedraag je als een echte racepiloot in de wagen van Scott en nog zoveel meer!”, klinkt het op hun website.

Daarnaast kan je uit de bol gaan in de set van 'DANCE #LikeMe' aan de hand van leuke tutorials, leef je uit in een ballenbad met special effects en zing de longen uit je lijf met de nieuwste songs van #LikeMe in het 'SING #LikeMe'-decor. Maar het leukste van al? Je kan je favoriete personages ontmoeten via een exclusieve en virtuele meet & greet!

De pop-up is er tussen 2 juli en 28 augustus. Een ticket kost zo’n 12,50 euro. Meer info kan je hier vinden.

Mysterieuze 'Stranger Things'-experience komt naar Nederland

Karen Luiken-23 juni 2022 om 05:44

Dit is een oproep aan alle diehard fans van ‘Stranger Things’. Op dinsdag 28 en woensdag 29 juni openen ergens op een geheime locatie in het midden van Nederland de deuren van de Creel House Experience, een exclusief evenement dat compleet in het teken staat van de razend populaire Netflix-hit.

In de Creel House Experience stappen bezoekers in de wereld van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’. Ze lopen door een verlaten pand en ontdekken de geschiedenis van de familie Creel, die centraal staat in de meest recente afleveringen van de reeks. Hoewel er erg geheimzinnig wordt gedaan over het evenement en er niet veel details bekend zijn gemaakt, weten we wel dat de experience zo’n negentig minuten duurt en gepaard gaat met rook, harde geluidseffecten en stroboscooplicht.

Om tickets te kunnen bemachtigen moet men meedoen aan een prijsvraag. Kaartjes zijn dus niet te koop; je moet er iets voor doen. Kans maken? Surf dan naar deze site en vertel waarom jij het huis wilt bezoeken.

Ontdek meer