Laura Govaerts wil draaien op Tomorrowland in nieuwe podcast

Chelsy Vanlerberghe-04 juni 2024 om 02:06

MNM-DJ Laura Govaerts heeft een duidelijke missie: ze wil op één jaar tijd leren draaien én op Tomorrowland staan. In een radiostudio voelt ze zich al thuis, maar kan ze de switch maken naar de échte DJ-decks? De ambitie is er, maar de uitdaging is groot. Zal het haar lukken? Dat kom je te weten in de nieuwe podcast 'Laura Draait Door'.

Kan Laura van de radiostudio naar de grote DJ-decks? Een terechte vraag, want draaien tussen de allergrootste DJ's ter wereld, dat is niet niks. Ze neemt ons allemaal mee op haar wilde rit. Ze stelt vragen waar je zelf nooit bij stilgestaan zou hebben. Kan publiek angstzweet ruiken? Is een USB-stick je beste vriend of je grootste vijand? En wat als iemand op het laatste moment nog een verzoekplaatje wil aanvragen? Allemaal prangende vragen waar Laura antwoord op wil hebben. En wie kan haar beter helpen dan de groten der aarde? Ze spreekt met namen als Armin Van Buuren, Dimitri Vegas, Tiësto, en Steve Aoki.

Laura zelf is super enthousiast. "Het idee om te leren draaien zat altijd al in mijn achterhoofd, maar ik had echt een duwtje in de rug nodig", vertelt ze. "Deze podcast zorgde ervoor dat ik geen excuus meer had om het niét te doen. En het feit dat de grootste DJ's het allemaal haalbaar vonden dat ik op een jaar tijd op Tomorrowland zou kunnen draaien, maakte het nog spannender!"

Ook benieuwd of het haar zal lukken? De eerste 5 afleveringen van 'Laura Draait Door' staan nu op VRT MAX!

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer