Kinepolis zendt 'Familie'-seizoensfinale uit op groot scherm

Karen Luiken-03 juni 2024 om 15:56

De seizoensfinale van ‘Familie’ niet op je beeldscherm thuis, maar op het witte doek bekijken. En dat ook nog eens vóór alle andere kijkers de aflevering kunnen zien. Kinepolis maakt het mogelijk.

De Kinepolis-vestiging in Antwerpen zendt op donderdag 27 juni de seizoensfinale van ‘Familie’ uit die de rest van het Vlaamse publiek pas een dag later op vrijdag 28 juni op de televisie kan zien. Een bijzondere ervaring, die nog leuker wordt gemaakt door de cast van de reeks, die ook bij de avant-première aanwezig zal zijn.

Tijdens de seizoensfinale keren enkele Van den Bossches terug die uit de reeks vertrokken waren. De comeback van Bert en Leen is al een feit en binnenkort maakt ook Rita opnieuw haar opwachting. Maar Bert broedt duidelijk op een plan om de hele familie uit de weg te ruimen. Zet hij zijn plan door of zijn er beren op de weg? Over een paar weken krijgen we het antwoord.

Kaartjes voor de exclusieve avant-première in Kinepolis Antwerpen zijn verkrijgbaar via vtm.be.

Eerste go-see challenges in 'Belgium's Next Top Model 2024'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 10:13

In de nieuwste aflevering van 'Belgium's Next Top Model 2024' krijgen de modellen een de kans om indruk te maken tijdens hun eerste go-see bij twee topmerken: Melange, het modelabel van Lize Feryn en Aster Nzeyimana, en Opnieuw & Co.

De druk ligt hoog, want Lize en Aster zullen uiteindelijk twee modellen kiezen die hun herfstcampagne gaan domineren. En bij Opnieuw & Co gaat de winnaar van de challenge naar huis met de outfit die de meeste indruk heeft gemaakt.

Daarnaast stijgt de spanning wanneer de modellen zich wagen aan een lingerieshoot, waarbij ze voor de camera staan van de Belgische fotografe Oriane Verstraeten. Ze moeten zich kwetsbaar opstellen, wat perfect past bij de rauwe en intieme stijl van de fotografe.

Wie gaat er deze week naar huis? Je ziet het in een nieuwe aflevering van 'Belgium's Next Top Model', elke vrijdag, exclusief op Streamz.

Céline Dion verovert Prime Video: meest bekeken documentaire ooit

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 09:54

'I Am: Celine Dion', de docu over Céline Dion, is een megahit op Prime Video. Volgens het Amerikaanse blad 'Deadline' is het zelfs de meest bekeken documentaire ooit op het platform. Het is nog onduidelijk over hoeveel kijkcijfers het gaat.

Ook de nummers van de Canadese zangeres winnen aan populariteit. Het aantal streams van haar muziek wereldwijd is met 33 procent gestegen sinds de release van de documentaire.

In 'I Am: Celine Dion' praat Céline openhartig over haar strijd met het stiff-personsyndroom, een zeldzame aandoening die pijnlijke spasmes veroorzaakt en het haar vaak onmogelijk maakt om te zingen.

Er is zelfs een kans dat de 'My Heart Will Go On'-zangeres na vier jaar weer live op het podium verschijnt. De geruchten gaan dat ze samen met Lady Gaga zal optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs.

Ontdek meer