Timothée Chalamet hoort bij Slytherin!

Dieter Blarinckx-19 oktober 2021 om 08:57

Gisteren vond in Londen de grote première plaats van de allernieuwste film ‘Dune’. De hoofdrollen worden gespeeld door niemand minder dan Timothée Chalamet en Zendaya, en om die leuke gelegenheid te vieren pakte Instagram uit met een live Q&A met de twee! En hoewel de twee goed op elkaar ingespeeld waren, was er maar één ding dat de aandacht trok: de sweater van Mr. Chalamet!

Chalamet droeg immers een groen/zilveren trui, met daarop het symbool van een slang. Potterheads, hoor je ons al komen? Jawel, Timothée Chalamet is een trotse Slytherin!

De groen/zilveren trui refereert immers naar het House Slytherin, een van de afdelingen op Hogwarts, de toverschool waar Harry Potter zijn zotte avonturen beleefde.

Op social gaan Potterheads natuurlijk door het dolle heen!

Hieronder een greep uit de magische reacties:

TAGMAG

Zien: Avril Lavigne recreërt iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer