Timothée Chalamet hoort bij Slytherin!

Dieter Blarinckx-19 oktober 2021 om 08:57

Gisteren vond in Londen de grote première plaats van de allernieuwste film ‘Dune’. De hoofdrollen worden gespeeld door niemand minder dan Timothée Chalamet en Zendaya, en om die leuke gelegenheid te vieren pakte Instagram uit met een live Q&A met de twee! En hoewel de twee goed op elkaar ingespeeld waren, was er maar één ding dat de aandacht trok: de sweater van Mr. Chalamet!

Chalamet droeg immers een groen/zilveren trui, met daarop het symbool van een slang. Potterheads, hoor je ons al komen? Jawel, Timothée Chalamet is een trotse Slytherin!

De groen/zilveren trui refereert immers naar het House Slytherin, een van de afdelingen op Hogwarts, de toverschool waar Harry Potter zijn zotte avonturen beleefde.

Op social gaan Potterheads natuurlijk door het dolle heen!

Hieronder een greep uit de magische reacties:

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer