De Meilandjes brengen boek uit

Chelsy Vanlerberghe-03 juni 2024 om 04:12

De Meilandjes brengen hun vierde boek uit. Dit keer geen biografie over één individu binnen de familie, maar een verhaal over de hele familie.

Het boek, getiteld 'De Familie - Achter de schermen bij de Meilandjes', werpt een blik achter de schermen van hun leven. Via Instagram onthulde Martien Meiland de titel en cover van het boek, en deelde hij mee dat het op 25 juni wordt uitgebracht.

Taylor Swift brengt dit jaar nieuw boek uit

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 08:51

Taylor Swift verrast haar fans dit jaar met een speciaal cadeau. Sterker nog: twee speciale cadeaus. De zangeres brengt een boek én een vinyl uit ter ere van haar ‘The Eras Tour’.

Het nieuws wordt gedeeld via Instagram. “Deze week trappen we het laatste deel van ‘The Eras Tour’ af, wat moeilijk te bevatten is”, aldus Taylor. “Deze tour was de meest wonderbaarlijke ervaring en ik wist dat ik de herinneringen die we samen maakten op een speciale manier wilde herdenken. Nou ja, eigenlijk op twee manieren.”

De eerste manier is het boek, dat de naam ‘The Official Eras Tour Book’ draagt en gevuld is met nooit eerder vertoonde foto’s achter de schermen, magische herinneringen van fans en persoonlijke reflecties van Taylor.

Naast het boek komt er ook een vinyl van ‘The Tortured Poets Department: The Anthology’. Beide items zijn vanaf 29 november verkrijgbaar via de Amerikaanse winkelketen Target.

Moeder Harry Styles reageert op plotselinge overlijden Liam Payne

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 08:30

Anne Twist, de moeder van Harry Styles, heeft gereageerd op het plotselinge overlijden van Liam Payne. Via Instagram deelt ze een plaatje van een gebroken hart. “Just a boy”, schrijft ze bij het beeld.

Het levenloze lichaam van Liam werd gisteren aangetroffen bij een hotel in Buenos Aires. Hij viel van een metershoog balkon en overleefde die klap niet.

Het is nog niet duidelijk hoe Liam van het balkon heeft kunnen vallen. Vlak voor de val zou een hotelmedewerker de politie hebben gebeld vanwege ‘een agressieve man die mogelijk onder invloed was’. Of het over Liam gaat, is niet bekend.

Liam mocht slechts 31 jaar worden. Hij laat zijn 7-jarige zoon Bear achter, die hij in 2017 met zijn ex Cheryl verwelkomde.

Ontdek meer