Spin-off 'To All The Boys' in de maak

Karen Luiken-19 oktober 2021 om 07:31

Dacht je dat het ‘To All The Boys’-hoofdstuk na drie films voorgoed gesloten zou worden? Ja, daar waren wij ook even bang voor. Maar Netflix steekt er een stokje voor. De streamingsdienst komt volgens Vulture met een spin-off!

Het wordt een serie met tien afleveringen die zullen draait om Kitty, de jongere zus van Lara Jean. Anna Cathcart kruipt opnieuw in de huid van het personage, dat tijdens een familievakantie naar Korea een jongen ontmoet in de film ‘To All The Boys: Always and Forever’. Wanneer ze de halve wereld over gaat om zich te herenigen met haar grote liefde, zal ze snel beseffen dat relaties veel ingewikkelder zijn dan ze lijken.

De spin-off komt naar Netflix, maar een releasedatum is er helaas nog niet.

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer