Speelt Penn Badgley in Ariana Grande's nieuwe music video?

Chelsy Vanlerberghe-03 juni 2024 om 03:31

Op 7 juni dropt Ariana Grande een muziekvideo voor haar nieuwste single 'The Boy Is Mine'. Fans zijn er nu al van overtuigd dat Penn Badgley, bekend van onder andere zijn rollen als Joe in 'You' en Dan in 'Gossip Girl', haar love interest zal spelen.

De zangeres teasede naar de video via haar Instagramstory. Ze plaatste een mysterieuze foto van wat lijkt op de ingrediënten voor een liefdesdrank met een deels onduidelijk handgetekend portret. Hoewel het portret niet erg duidelijk is, nemen sommige fans de weelderige krullen als een teken dat Penn Badgley een rol zal hebben in de video.

Ariana zelf gooide nog wat olie op het vuur door een extra story te delen. Het is een meme met als opschrift "not the whole internet asking us if Penn is in The Boy Is Mine MV'

Het bericht ging meteen viraal op X, het voormalige Twitter. "Dit wordt dé muziekvideo van het jaar!" schreef iemand, terwijl een ander tweette: "Dit gaat een van Ariana's beste video's worden, let maar op!"

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer