Unicorn Festival viert 10e editie op Antwerpse Linkeroever

Chelsy Vanlerberghe-31 mei 2024 om 13:49

Op 21 en 22 juni strijkt het Unicorn Festival weer neer op de Antwerpse Linkeroever. Het 'meest open-minded dance festival van Vlaanderen' mag dit jaar 10 kaarsjes uitblazen. Het evenement, waar iedereen een ‘unicorn’ kan zijn, belooft ook dit jaar een magisch te worden.

Al 10 jaar een uniek concept in België en dit is nog maar het begin!" aldus de organisatie.

Het festival verwelkomt duizenden bezoekers, ongeacht gender, geaardheid, religie of afkomst. Het motto? "Always be yourself, unless you can be an unicorn, then be an unicorn." Op Unicorn Festival is iedereen gewoon een ‘Unicorn’. “We doen niet mee aan de hokjesmentaliteit, maar willen gewoon dat iedereen samen kan dansen!” vertelt de organisatie.

Festivalorganisator Km Vlaminck benadrukt dat de open-minded en hartverwarmende sfeer altijd de drijfveer is geweest om het festival te blijven organiseren: "Het laat zien dat het kan: ten allen tijde jezelf kunnen en mogen zijn, maar ook dat er anno 2024 nog altijd nood is om zo’n plaatsen en momenten te creëren."

Voor deze speciale editie is er een nieuwe Rainbow stage ontworpen die de DJ's en performers meer verbindt met het publiek. Nog nieuw? Voor het eerst is er een Unicorn Camping direct naast het festivalterrein.

Dit jaar prijken er opnieuw een hele resem diverse artiesten op de line-up. De Rainbow stage wordt gehost door Woodpop, de Magic stage wordt gehost door het Gentse partyconcept Playground. Op de twee stages en de festivalsite zelf zullen ongeveer dertig DJ’s, artiesten en performers het beste van zichzelf geven. Denk: pop, trance, house en drag queens! Onder andere Justin Spears, Dokter T, Séa, Kenny Montana, Laurens Luyten, Legolane, Neon, Gomorris en Donna Bummer brengen hun beste beats naar Unicorn Festival. Ook zal het nieuwe DJ-duo Dewaele & Oduwale, bestaande uit Ward De Waele en Thuis-acteur Yemi Oduwale, een set spelen op de Rainbow stage.

Verwacht veel glitter, glamour, heerlijke cocktails, en diverse foodtrucks. En vergeet niet een ritje op de iconische Unicorn Rodeo te maken. De organisatie is ervan overtuigd dat deze tiende editie de beste tot nu toe zal zijn!

Joshua Bassett komt naar Brussel

Chelsy Vanlerberghe-10 juni 2024 om 02:00

Joshua Bassett beleeft op dit moment zijn golden years. De Amerikaanse muzikant en acteur brengt binnenkort zijn debuutalbum uit en stelt het live voor tijdens 'The Golden Years Tour', die op 25 september halt houdt in La Madeleine in Brussel.

Het Amerikaanse multitalent heeft op 23-jarige leeftijd al een Emmy Award gewonnen dankzij zijn rol in ‘High School Musical: The Musical: The Series’. In de Disney+-serie acteerde hij niet enkel naast Olivia Rodrigo, maar schreven ze samen ook muziek voor de soundtrack. Na een aantal solo-singles en -EP’s, maakt Joshua zich nu klaar voor de release van zijn debuutalbum ‘The Golden Years’ op 26 juli, gevolgd door een bijhorende tour.

Op woensdag 25 september zal hij dus in La Madeline staan. Als voorprogramma brengt hij Thomas Day mee. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10:00 uur via livenation.be.

Inschrijvingen BK Beerpong zijn nu geopend

Chelsy Vanlerberghe-09 juni 2024 om 10:41

Goed nieuws! De inschrijvingen voor het Belgisch Kampioenschap Beerpong 2024 zijn vanaf nu geopend. Wie mag zich dit jaar tot beerpong-royalty kronen? Dat ontdekken we op 7 september in het bruisende hart van West-Vlaanderen!

Beats n' Bots, zoals het ook wordt genoemd, is het grootste bierpongevenement van de Benelux. Jaarlijks trekken enthousiaste deelnemers vanuit het hele land naar Lichtervelde om deel te nemen aan dit ludieke evenement. Het is een plek waar nieuwe vriendschappen worden gesmeed en waar rivalen elkaar na de wedstrijd omhelzen.­ ­En volgens de organisatie wordt dit jaar groter en beter dan ooit tevoren.

Wat kan je verwachten? Het is meer dan een Kampioenschap, het is een soort festival op zichzelf. Foodtrucks, attracties, live muziek, een zomerbar en uiteraard: frisse pinten. Dus zelfs als je zelf niet deelneemt aan het toernooi, valt er genoeg te beleven.

Of je nu komt om te supporteren voor je favoriete team of om zelf mee te spelen, het BK Beerpong 2024 is een evenement dat je simpelweg niet mag missen. En TAGMAG is uiteraard ook van de partij.

Een integraal onderdeel van het BK Beerpong is de kunst van het verkleden. Teams gaan vaak tot het uiterste om hun tegenstanders uit concentratie te halen en de sfeer licht te houden.

Schrijf je hier in en doe mee aan het ultieme nationale toernooi en strijd om de kampioenstitel. Met plaats voor 256 deelnemers uit heel België, is enkel nog de vraag: word jij de volgende kampioen?

Inschrijven kan via deze link. Meer informatie vind je hier.

Ontdek meer