Komst derde seizoen 'Nonkels' officieel bevestigd

Karen Luiken-31 mei 2024 om 09:47

We hoopten het al, dachten het al en gingen er stiekem al een beetje van uit. Maar nu is het ook officieel bevestigd door Play4: ‘Nonkels’ krijgt een derde seizoen!

“Wien is ’t er greet vo sezoe 3?”, klinkt het bij Play4 op social media. De aankondiging komt in dezelfde week als de seizoensfinale van het tweede seizoen, dat sinds april te zien is. Daarin rommelt het in de huishoudens van de West-Vlaamse broers Persyn. Innocent wordt verliefd, Willy krijgt genadeloze concurrentie op de kunstgrasmarkt en Luc probeert onder de plak van Carine vandaan te kruipen. Wat er in het derde seizoen gaat gebeuren, is nog niet bekend.

De hoofdrollen in ‘Nonkels’ worden gespeeld door Jelle De Beule, Rik Verheye, Wim Willaert, Isabelle Van Hecke, Emilie De Roo en Blaise Afonso. Andere rollen zijn weggelegd voor Silke Thorrez, Manu Van Acker, Assa Sylla en Wim Opbrouck.

EOTB-ster Megan praat al over samenwonen met nieuwe lover

Karen Luiken-27 juni 2024 om 13:12

Megan Desaever is tot over haar oren verliefd op haar nieuwe lover Oliver. In een gesprek met HLN spreekt ze vol lof over hem en deelt ze zelfs al samenwoonplannen.

Megan maakte deze week via Instagram bekend een nieuwe relatie te hebben. De gelukkige in kwestie is de Britse zakenman Oliver (29), die ze leerde kennen tijdens een vakantie op Ibiza. Hoewel het nog pril is tussen de twee, denkt Megan nu al dat ze haar droomman heeft gevonden.

Tijdens haar eerste gesprek met Oliver kreeg Megan het gevoel dat ze met de mannelijke versie van zichzelf stond te praten. “Oliver had exact dezelfde mindset, toekomstvisie, hond en interesses. Maar ik was niet meteen verkocht, hoor. Ik zei aanvankelijk tegen mijn vriendinnen dat ik het niet vertrouwde, en hij waarschijnlijk weer de zoveelste playboy was. Ik wilde dus niet té hard van stapel lopen”, aldus Megan tegen HLN.

Maar daar denkt ze inmiddels wel anders over. Megan en Oliver spraken met elkaar af en spreken een paar weken later al van een relatie. Ze hebben elkaars familie al ontmoet en zien elkaar binnenkort weer in Engeland. Na de zomer wil Megan misschien al bij hem intrekken. “Oliver woont deels in Londen, deels in Miami. Als het zo blijft tussen ons, zou hij het fijn vinden als ik bij hem in Amerika intrek. Ik denk wel dat het zal gebeuren.”

Joseph Quinn hint op terugkeer in 'Stranger Things'

Karen Luiken-27 juni 2024 om 12:58

Eén van de meest geliefde personages uit ‘Stranger Things’ maakt mogelijk een comeback in het nieuwe seizoen. Joseph Quinn, die Eddie Munson speelde in de serie, zegt in een gesprek met ET dat ‘hij het gevoel heeft dat zijn personage terugkeert’.

Joseph was in 2022 voor het eerst in ‘Stranger Things’ te zien en won de harten van veel kijkers met zijn personage. Aan het einde van het vierde seizoen kwam Eddie om, maar fans zijn nooit gestopt met hopen op een terugkeer.

Lange tijd zag het er niet naar uit dat Eddie een comeback zou maken, maar nu lijkt die mogelijkheid toch niet helemaal uitgesloten. Joseph heeft tegen een verslaggever van ET gezegd dat ‘de kans groot is’ dat hij in de toekomst weer tijd door gaat brengen met de castgenoten en makers van de show.

Toen de verslaggever vervolgens zei dat hij het gevoel heeft Eddie nog eens terug te zien, zei Joseph: “Ik heb dat gevoel misschien ook. Of misschien ook niet. Wie weet? Ik weet het niet, maar wie weet?” De verslaggever reageerde met: “Je weet waar ik het over heb”, waarop Joseph weer antwoordde: “Misschien wel.”

Ontdek meer