Kendall Jenner en Bad Bunny zijn opnieuw aan het daten

Chelsy Vanlerberghe-31 mei 2024 om 08:03

Kendall Jenner en Bad Bunny zijn weer aan het daten na hun breuk in december. Dat melden verschillende bronnen aan People Magazine.

De zanger en realityster zijn de afgelopen maand meerdere keren samen gespot en bronnen zouden nu ook bevestigd hebben dat de twee weer een koppel zijn. "Het gaat goed en ze geven prioriteit aan het samen tijd doorbrengen terwijl ze het uitzoeken", zegt een bron. "Er was nooit echt drama bij hun breuk en ze misten elkaar."

Het koppel werd voor het eerst in februari 2023 samen gezien, maar ging in december, na iets minder dan een jaar, uit elkaar. Volgens een insider namen ze een pauze omdat ze 'niet op dezelfde golflengte zaten'. Nu is alles weer koek en ei. "Het lijkt erop dat ze die pauze nodig hadden om elkaar genoeg te missen en de zaken uit te zoeken", legt de insider uit. "Ze hadden altijd al een enorme aantrekkingskracht tot elkaar. Het gaat weer geweldig."

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Kanye West wist door deze lyric dat hij zou doorbreken

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 05:05

Kanye West voelde aan dat één bepaalde tekst die hij schreef hem wereldwijd beroemd zou maken. Hij herinnerde zich het moment dat hij in een winkel was en plotseling besefte dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Het was een soort van voorgevoel, een intuïtie dat deze tekst zijn doorbraak zou betekenen.

Het ging om de lyric: "She got a light-skinned friend look like Michael Jackson. Got a dark-skinned friend look like Michael Jackson."

Deze tekst kwam uit het nummer 'Slow Jamz', een samenwerking met Jamie Foxx, dat in 2003 werd uitgebracht. Het werd een nummer één hit en leverde West, Foxx en Twista, de originele artiest, hun eerste topnotering op de Billboard Hot 100.

Kanye West, die nu door het leven gaat als Ye, werd een succesvolle producer en rapper in de industrie, richtte zijn eigen platenlabel op voordat hij uiteindelijk de modewereld betrad met zijn beroemde Yeezy-samenwerking met Adidas. Sindsdien hebben vooral zijn politieke opvattingen de krantenkoppen gehaald. Zijn steun aan Donald Trump en antisemitische opmerkingen hebben hem niet tot de favoriete figuur van het publiek hebben gemaakt.

Ontdek meer