'You'-fans hebben bijzondere theorie over Dan uit 'Gossip Girl'

Karen Luiken-19 oktober 2021 om 05:05

Joe Goldberg uit ‘You’ en Dan Humphrey uit ‘Gossip Girl’ hebben veel met elkaar gemeen. Meer dan alleen de acteur die hun personages speelt – Penn Badgley. Fans hebben een bijzondere theorie bedacht en denken dat de karakters een en dezelfde persoon zijn. Sterker nog: ze zijn ervan overtuigd dat ‘You’ een spin-off is van ‘Gossip Girl’.

In ‘Gossip Girl’ speelt Penn Badgley de in eerste instantie onzekere Dan Humphrey. Hij is een eenzame jongen zonder vrienden en is al jaren smoorverliefd op het populairste meisje van school. Hij lijkt onschuldig, maar is dat niet. Want na zes seizoenen komen kijkers erachter dat – spoiler alert – Dan zijn vrienden jarenlang heeft gestalkt en gemanipuleerd.

Voor mensen die ‘You’ hebben gezien, zal dit gedrag bekend voorkomen. Joe Goldberg, hoofdkarakter in de serie en wederom gespeeld door Penn Badgley, heeft namelijk dezelfde streken. Ook hij is niet vies van een beetje stalken. En ook hij manipuleert de mensen om zich heen.

Fans denken nu dat er een link is tussen de twee fictieve personages. “Gossip Girl was de prequel van You”, schrijft iemand. “Dan Humphrey en Joe Goldberg zijn dezelfde persoon.” Terwijl een ander zegt: “Joe Goldberg is eigenlijk Dan Humphrey in vermomming. Hij veranderde zijn naam en realiseerde zich dat hij meer kon dan alleen Gossip Girl zijn.”

En een derde persoon: “Ik merk heel veel karakterovereenkomsten op tussen Joe Goldberg en Dan Humphrey. Ze houden allebei van boeken, komen uit Brooklyn, zijn stalkers, manipulatief, ze haten rijke kinderen en zijn buitenstaanders. Het is heel goed mogelijk dat Joe de volwassen versie van Dan is.”

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer