Selena Gomez had plannen om single mom te worden

Karen Luiken-31 mei 2024 om 06:51- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez wil hoe dan ook ooit kinderen, met of zonder relatie. Vóór ze samen was met Benny Blanco, had ze het plan om een single mom te worden. Dat vertelt ze in een gesprek met Time.

De actrice had het een tijdje geleden helemaal uitgedacht. Ze was al vijf jaar single en als ze dat de komende jaren nog steeds zou blijven, zou ze op haar 35ste in haar eentje een kind adopteren.

“Veel mensen zijn bang om alleen te zijn en ik heb mezelf waarschijnlijk twee jaar lang in mijn hoofd gemarteld door alleen te zijn. Daarna heb ik het geaccepteerd”, aldus Selena. “Toen bedacht ik mijn plan, namelijk dat ik op mijn 35ste een kindje zou adopteren als ik dan nog niemand had ontmoet.”

Maar dat laatste is nu niet meer van toepassing. Selena is inmiddels een paar maanden zielsgelukkig met Benny Blanco en de twee hebben het al over kinderen. Benny onthulde onlangs in een interview dat het krijgen van kinderen met Selena ‘een onderwerp van gesprek is’.

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer