Parades en shows mogen weer in Disneyland Paris!

Dieter Blarinckx-18 oktober 2021 om 14:11

Magisch nieuws voor de pretparkfans onder jullie, want Disneyland Paris heeft vandaag aangekondigd dat binnenkort terug parades en shows mogelijk zijn! Meer bepaald gaat het om een nieuwe kerstparade, de terugkeer van het geliefde spektakel 'Disney Illuminations' én de show 'The Lion King: Rhythms of the Pride Lands'.

De nieuwe parade ‘Mickey’s Dazzling Christmas Parade!’ staat helemaal in het teken van Kerstmis en bestaat uit vijf gigantische praalwagens, met Mickey en zijn vrienden, maar ook Disney Prinsessen en de Kerstman, vergezeld door Tinkerbell. Maar ook naast die magische kerstparade, kunnen bezoekers vanaf 21 december terug genieten van 'Disney Illuminations'. Deze show staat bekend om zijn zotte technologie en bevat geluiden, lichten, projecties, fonteinen en adembenemende effecten!

Maar wie niet kan wachten tot Kerst, kan vanaf 23 oktober al terug gaan kijken naar de fantastische show ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’, een 30-minuten-durende show die het verhaal vertelt van ‘De Leeuwenkoning’.

Voor meer magische updates kan je terecht op de website van Disneyland Paris.

Shanghai Disneyland mag terug open!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 17:59

Hoewel de coronapandemie bij ons zo goed als verleden tijd lijkt, is dat in andere delen van de wereld nog niet het geval. Maar beetje bij beetje leert de hele wereld nu leven met het virus en kan het gewone leven zich hernemen. En nu mag ook Shanghai Disneyland terug open!

Vanaf 30 juni mag het populaire Disneypark in Shanghai weer de poorten openen voor gasten, na een sluiting van drie maanden. China gaat hun coronamaatregelen immers wat inperken. Shanghai Disneyland zal openen met een beperkte dagelijkse capaciteit en verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen in overeenstemming met de Chinese overheid.

Het grootste internationale park van Disney sloot opnieuw op 21 maart toen Shanghai te kampen had met een sterke stijging van het aantal Covid-besmettingen.

Maar nu gaan ze dus wat versoepelen en mogen ook attractieparken terug open!

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Ontdek meer