Parades en shows mogen weer in Disneyland Paris!

Dieter Blarinckx-18 oktober 2021 om 14:11

Magisch nieuws voor de pretparkfans onder jullie, want Disneyland Paris heeft vandaag aangekondigd dat binnenkort terug parades en shows mogelijk zijn! Meer bepaald gaat het om een nieuwe kerstparade, de terugkeer van het geliefde spektakel 'Disney Illuminations' én de show 'The Lion King: Rhythms of the Pride Lands'.

De nieuwe parade ‘Mickey’s Dazzling Christmas Parade!’ staat helemaal in het teken van Kerstmis en bestaat uit vijf gigantische praalwagens, met Mickey en zijn vrienden, maar ook Disney Prinsessen en de Kerstman, vergezeld door Tinkerbell. Maar ook naast die magische kerstparade, kunnen bezoekers vanaf 21 december terug genieten van 'Disney Illuminations'. Deze show staat bekend om zijn zotte technologie en bevat geluiden, lichten, projecties, fonteinen en adembenemende effecten!

Maar wie niet kan wachten tot Kerst, kan vanaf 23 oktober al terug gaan kijken naar de fantastische show ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’, een 30-minuten-durende show die het verhaal vertelt van ‘De Leeuwenkoning’.

Voor meer magische updates kan je terecht op de website van Disneyland Paris.

Zielsgelukkige Joop en Chelsy uit 'Temptation' willen samenwonen

Karen Luiken-29 november 2021 om 15:24

Joop en Chelsy uit ‘Temptation Island’ zijn zielsgelukkig in de liefde. Niet met Delphine, niet met Wouter, maar met elkaar. Ze maakten onlangs geleden bekend een relatie te hebben en denken nú al na over de volgende stap.

Het koppel werd door YouTuber Nick Eshuis uitgenodigd voor een intieme date. Daarin doen ze spelletjes en beantwoorden ze prangende vragen. Zo vertellen ze onder meer dat ze elkaar drie maanden na Temptation pas leerden kennen. Dat gebeurde op een feestje bij verleidster Kim. “Daar zagen we elkaar voor de eerste keer. Er is toen wel echt iets ontstaan”, aldus Chelsy.

Inmiddels zijn ze twee maanden officieel samen en zijn ze vastbesloten samen oud te worden. De twee denken zelfs al na over samenwonen. De één woont namelijk in België en de ander in Nederland. “De afstand is zwaar. In het totaal doe ik er soms zes à zeven uur over [om naar Joop te gaan]”, zegt Chelsy. Niet te doen, en dus zal Joop binnenkort zijn koffers pakken om de grens over te gaan. Permanent. “Volgende maand hoop ik in België te wonen”, aldus de verleider.

Nieuw K3'tje Julia: 'Al mijn dromen komen uit'

Karen Luiken-29 november 2021 om 06:32

Met het winnen van ‘K2 zoekt K3’ zijn alle dromen van Julia Boschman uitgekomen. Dat schrijft de blonde krullenbol op Instagram, waar ze iedereen bedankt voor de afgelopen weken.

“Lieve Hanne en Marthe, wat ben ik ongelooflijk dankbaar dat jullie dit met mij aandurven”, aldus een dolgelukkige Julia. “We gaan er samen iets enorm prachtigs van maken.”

Van de 22.000 aanmeldingen stond Julia afgelopen zaterdag als één van de vier finalisten in de laatste aflevering van ‘K2 zoekt K3’. Ze wist zowel de meeste stemmen van de kijkers thuis, als die van Hanne en Marthe te krijgen. Met als grote prijs: een plekje in K3, achtergelaten door Klaasje.

Diede, Celester en Amy zagen die jackpot helaas live aan neus voorbij gaan. Toch betekent dat volgens Julia niet dat hier voor hen stopt. Ze schrijft: “Jullie hebben een plekje in mijn hart en ik geloof er 100% in dat er mega mooie kansen voor jullie komen want jullie barsten van het talent."

Ontdek meer