Streamz binnenkort rechtstreeks beschikbaar bij Proximus tv-klanten

Samuel Wornoo-18 oktober 2021 om 14:03

Streamz was kort na de lancering al beschikbaar voor Proximus-klanten met de meest recente generatie decoders, maar nu zet Streamz dus nog breder in op content van Vlaams en internationaal topniveau.

Concreet wordt Streamz vanaf vandaag opgenomen in de aanbevolen apps op de meest recente Android-decoder van Proximus. Ook in de TV-sectie van de Proximus-website krijgt Streamz een prominente plek. Klanten kunnen er doorklikken naar de Streamz-omgeving en genieten dankzij een unieke promocode van een gratis proefperiode van één maand voor het basisaanbod. Bovendien zullen klanten via verschillende touchpoints en op verschillende momenten doorheen het jaar in contact komen met het Streamz-aanbod.

Het Streamz-aanbod is beschikbaar in twee formules, Streamz en Streamz+.

Naast een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films, zoals Fair Trade, F*** you very very much en De Bende van Jan de Lichte, biedt Streamz ook een waaier aan internationale topseries, inclusief het beste van HBO. Titels als The Undoing, Mare of Easttown en Gossip Girl staan garant voor internationaal entertainment van topniveau.

Ook alle nieuwe TAGMAG-series zijn steeds drie maanden in primeur beschikbaar op Streamz. Kijken maar!



'Tour de France: Unchained' seizoen 2 verschijnt binnenkort op Netflix

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 08:17

'Tour de France: Unchained' maakt zijn comeback op Netflix vanaf 11 juni, voor een tweede seizoen vol adrenaline. Na het onvergetelijke duel tussen de ex-Tour de France-kampioenen Jonas Vingegaard en Tadej Pogacar in het eerste seizoen, zoomt dit nieuwe seizoen opnieuw in op hun strijd om de prestigieuze gele trui van 2023.

Verder zien we Tom Pidcock, gekweld door twijfels, het afscheid van Thibaut Pinot, de beslissende val van Fabio Jakobsen, samen met Mathieu van der Poel, Wout Van Aert, Julian Alaphilippe en Jasper Philipsen. Van de renners tot de ploegleiders, de Netflixserie volgt iedereen die betrokken is bij de Tour en onthult de vele uitdagingen van de iconische wielerwedstrijd.

Lee Jung-jae verklapt releasedatum 'Squid Game' seizoen 2

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 08:12

Iedereen zit te wachten op het tweede seizoen van 'Squid Game' en het komt er binnenkort ook aan. Acteur Lee Jung-Jae heeft onthuld dat het vervolg op de populaire Netflix-serie gepland staat voor december.

De acteur gaf de update terwijl hij zijn aankomende 'Star Wars'-serie 'The Acolyte' aan het promoten was. Toen Business Insider vroeg of Lee Jung-jae, die Seong Gi-hun speelt in 'Squid Game', iets kon vertellen over seizoen 2, hield hij de grote details geheim. "Het komt uit in december," verklapte hij via een tolk.

Netflix heeft nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt voor het tweede seizoen, maar mede-CEO Ted Sarandos heeft al laten weten dat het voor de tweede helft van 2024 zal zijn. 'Squid Game' was gigantisch populair sinds het uitkwam in 2021 en is een van de meest bekeken shows op Netflix. De serie kreeg veel lof van critici en werd genomineerd voor 14 Emmy's, waarvan er 6 mee naar huis werden genomen. De serie draait allemaal om een wedstrijd waarin 456 spelers strijden om een prijs van 45,6 miljard door kinderspellen te spelen. Maar als je verliest, eindigt niet alleen het spel, maar ook je leven.

Ontdek meer