Streamz binnenkort rechtstreeks beschikbaar bij Proximus tv-klanten

Samuel Wornoo-18 oktober 2021 om 14:03

Streamz was kort na de lancering al beschikbaar voor Proximus-klanten met de meest recente generatie decoders, maar nu zet Streamz dus nog breder in op content van Vlaams en internationaal topniveau.

Concreet wordt Streamz vanaf vandaag opgenomen in de aanbevolen apps op de meest recente Android-decoder van Proximus. Ook in de TV-sectie van de Proximus-website krijgt Streamz een prominente plek. Klanten kunnen er doorklikken naar de Streamz-omgeving en genieten dankzij een unieke promocode van een gratis proefperiode van één maand voor het basisaanbod. Bovendien zullen klanten via verschillende touchpoints en op verschillende momenten doorheen het jaar in contact komen met het Streamz-aanbod.

Het Streamz-aanbod is beschikbaar in twee formules, Streamz en Streamz+.

Naast een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films, zoals Fair Trade, F*** you very very much en De Bende van Jan de Lichte, biedt Streamz ook een waaier aan internationale topseries, inclusief het beste van HBO. Titels als The Undoing, Mare of Easttown en Gossip Girl staan garant voor internationaal entertainment van topniveau.

Ook alle nieuwe TAGMAG-series zijn steeds drie maanden in primeur beschikbaar op Streamz. Kijken maar!Netflix komt met bizarre show: 'How to Build a Sex Room'

Karen Luiken-26 juni 2022 om 08:42

‘Million Dollar Beach House’, ‘Selling Sunset’, ‘Interior Design Masters’. Zomaar wat titels op Netflix die alles te maken hebben met luxe huizen en interieur. Mag het voor jou wat pikanter? Dan komt de streamingsdienst nu met de ideale show voor jou: ‘How to Build a Sex Room’.

In ‘How to Build a Sex Room’ helpt interieurontwerpster Melanie Rose koppels met het transformeren van huizen. Niet zoals je dat in de alledaagse interieurprogramma’s ziet, maar met een beetje meer pit. Zeg maar gerust heel veel meer pit.

De bedoeling van de show - en de titel zegt het natuurlijk al - is dat stelletjes hun ultieme sekskamer realiseren. “Als mensen ‘Sex Room’ horen, denken ze meteen aan iets walgelijks”, vertelt Melanie Rose in een onlangs verschenen trailer. “Maar als ik ze ontwerp, kunnen ze ook mooi zijn. Het kunnen plekken zijn waar koppels hun diepste fantasieën kunnen verkennen.”

In de realityserie komen verschillende erotische renovaties langs. Van een geheime rock-‘n-roll-kerker tot een stomend hete spa. ‘How to Build a Sex Room’ is vanaf 8 juli te zien!

Spin-off 'Stranger Things' wordt heel anders dan serie

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:20

‘Stranger Things’ krijgt een spin-off. Het project heeft nog geen titel en veel details zijn er nog niet, maar de bedenkers Matt en Ross Duffer laten in een gesprek met Variety wel vast doorschemeren dat het heel anders gaat worden dan we van de show gewend zijn.

Hoewel het vierde seizoen nog in volle gang is en er een vijfde op komst is, zijn de Duffer-broers ondertussen ook druk bezig met de aankomende spin-off. Een spin-off waarvan we niet moeten verwachten dat-ie heel erg op ‘Stranger Things’ gaat lijken. “We vroegen ons af of dit iets is wat we ook zouden maken als het niks te maken had met ‘Stranger Things’”, zegt Matt Duffer. En het antwoord daarop is een dikke vette ja. “We zijn er heel enthousiast over.”

De makers verwachten met de spin-off aan de slag te gaan zodra de overige ‘Stranger Things’-projecten in de afrondfase zitten.

Ontdek meer