President Joe Biden zoekt 'mememanager' voor campagne

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:56

De Amerikaanse verkiezingen van november tussen Joe Biden en Donald Trump zullen de twee oudste presidentskandidaten in de geschiedenis bevatten, wat betekent dat ze mogelijk moeite zullen hebben om jongere kiezers voor zich te winnen.

Daarom zoekt Joe Biden iemand om de jongere doelgroep op een interessante manier te bereiken. De huidige president zoekt een mememanager om memes te maken voor zijn aankomende campagne tegen Trump.

Deze mememanager zal vanuit het hoofdkantoor in Delaware verantwoordelijk zijn voor het bedenken en maken van memes die de campagne van Biden ondersteunen. Het is een unieke en creatieve manier om jongeren aan te spreken. Biden is bereid flink te betalen voor de juiste persoon: tot wel $85.000 per jaar.

Het werk van de mememanager zal niet alleen bestaan uit het maken van grappige content. Ze moeten ook de internetcultuur begrijpen, weten wat aanslaat bij jonge mensen en hoe ze die betrokkenheid kunnen vertalen naar steun voor Biden.

Stel je voor dat je deze functietitel aan je grootouders probeert uit te leggen...

Komt er een realityshow over 'Hawk Tuah'-girl?

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 10:39

Vertrekt 'Hawk Tuah'-girl Hailey Welch binnenkort naar Hollywood? De internetsensatie staat op het punt om een realityster te worden.

TMZ meldt dat ze al tv-showvoorstellen krijgt. Producenten willen een show rond haar leven maken, gericht op haar sprankelende persoonlijkheid. Hollywood wil haar niet alleen als virale ster, maar ook vanwege haar grappige en openhartige persoonlijkheid. Hoewel alles nog in de kinderschoenen staat, bespreekt Hailey haar opties met haar team. Er zouden al enkele scenario's op tafel liggen.

Hailey werd in één klap wereldberoemd toen een straatinterviewer haar vroeg hoe ze een man gek maakte in bed. Ze antwoordde met de nu al iconische zin: "You got to give him that hawk tuah and spit on that thing!" Sindsdien is haar leven veranderd en heeft ze een managementbureau onder de arm genomen. Daarnaast heeft ze een bedrijf opgestart, 16 Minutes LLC, en een handelsmerk aangevraagd voor haar hilarische catchphrase.

Hailey zelf is dankbaar voor alle opportuniteiten. "Twee weken geleden was ik nog met mijn oma in Belfast, Tennessee. Toen zei ik iets geks en nu is mijn leven veranderd. Is God niet geweldig?! Ik kan niet wachten op wat komt", klinkt het.

Beyoncé geeft Kamala Harris 'Freedom' voor campagne

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 09:53

Kamala Harris kwam maandagavond haar campagnehofkwartier binnen op de klanken van Beyoncé’s ‘Freedom’ van het album 'Lemonade'. Volgens CNN kreeg Harris vlak voor haar optreden toestemming van Beyoncé om het nummer tijdens haar hele campagne te gebruiken.

Hoewel Beyoncé Harris nog niet officieel heeft gesteund (maar haar moeder Tina Knowles wel), voelt deze toestemming al als een stille goedkeuring. Een expliciete steun van Beyoncé kan snel volgen. Ze steunde Biden/Harris in 2020, Hillary Clinton in 2016 en trad op tijdens Obama’s tweede inauguratie in 2013.

Beyoncé is niet de enige popster die Harris lijkt te steunen. Zangeres Charli XCX postte “Kamala IS Brat”, verwijzend naar haar virale album. Dat werd enthousiast onthaald door Harris' team, die de tweet repostte en gebruikte voor memes.

Ontdek meer