President Joe Biden zoekt 'mememanager' voor campagne

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:56

De Amerikaanse verkiezingen van november tussen Joe Biden en Donald Trump zullen de twee oudste presidentskandidaten in de geschiedenis bevatten, wat betekent dat ze mogelijk moeite zullen hebben om jongere kiezers voor zich te winnen.

Daarom zoekt Joe Biden iemand om de jongere doelgroep op een interessante manier te bereiken. De huidige president zoekt een mememanager om memes te maken voor zijn aankomende campagne tegen Trump.

Deze mememanager zal vanuit het hoofdkantoor in Delaware verantwoordelijk zijn voor het bedenken en maken van memes die de campagne van Biden ondersteunen. Het is een unieke en creatieve manier om jongeren aan te spreken. Biden is bereid flink te betalen voor de juiste persoon: tot wel $85.000 per jaar.

Het werk van de mememanager zal niet alleen bestaan uit het maken van grappige content. Ze moeten ook de internetcultuur begrijpen, weten wat aanslaat bij jonge mensen en hoe ze die betrokkenheid kunnen vertalen naar steun voor Biden.

Stel je voor dat je deze functietitel aan je grootouders probeert uit te leggen...

Lichaam van vermiste Belgische toeriste (28) gevonden in Thailand

Karen Luiken-07 september 2024 om 13:04- Foto:

Photo by Marco J Haenssgen on Unsplash

Een vakantie is voor een 28-jarige toeriste uit België geëindigd in een verschrikkelijke nachtmerrie. De jonge vrouw was op vakantie in Thailand, maar werd sinds vrijdag vermist. Dit weekend is ze dood teruggevonden.

De vrouw verbleef in de provincie Mae Hong Son en werd voor het laatst op een fiets gezien bij haar verblijfplaats. Vrijdagochtend kreeg de politie een melding binnen over de verdwijning van de vrouw, waarna er met man en macht naar haar gezocht is. Vrijdagmiddag is haar fiets gevonden bij een waterval, maar van de toeriste ontbrak toen nog ieder spoor. De hulpdiensten zochten verder, maar moesten de zoektocht vanwege de zware regenval vrijdagavond staken.

Zaterdag zijn ze verder gaan zoeken en hebben ze het lichaam van de vrouw gevonden. Ze leefde toen niet meer. Hoewel het nog niet bekend is hoe ze om het leven is gekomen, lijkt er geen sprake te zijn van verdachte omstandigheden.

Charli XCX neemt afscheid van 'Brat Summer'

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 10:55

'Brat Summer' is officieel voorbij, volgens Charli XCX dan toch. De zangeres kondigde the end of an era op haar sociale media aan: "Goodbye forever brat summer."

Het internetfenomeen kwam echt op gang in juni met de release van haar zesde studioalbum 'Brat', met de iconische limoengroene cover en de titel in kleine letters. Deze unieke stijl sloeg vooral aan op TikTok.

In een TikTok-video legde Charli de betekenis van 'brat' uit: "Je bent gewoon dat meisje dat een beetje chaotisch is, van feesten houdt en soms domme dingen zegt. Iemand die zich goed voelt maar af en toe een breakdown heeft. Feest erdoor, eerlijk en recht voor z'n raap. Een beetje onvoorspelbaar. Doet soms domme dingen. Maar dat is brat. Jij bent brat. Dat is brat," zei ze in de video.

De term 'Brat' ontplofte toen president Joe Biden aankondigde dat hij zich terugtrok uit de verkiezingen van 2024, en Charli XCX haar steun voor vicepresident Kamala Harris uitsprak door te tweeten: "Kamala IS brat."

Ontdek meer