Taylor Swift voegt extra openingsacts toe aan 'Eras Tour'

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 12:35

Taylor Swift heeft een verrassing voor Swifties die naar 'The Eras Tour'-show gaan in Londen. De zangeres voegt extra openingacts toe die, samen met Paramore, het publiek zullen opwarmen voordat de Amerikaanse popster zelf het podium betreedt.

"Ik heb net ontdekt dat Fortnight nummer één staat op de Britse hitlijst. Jullie zijn geweldig en ik kan niet wachten om jullie zo snel te zien", schrijft ze in een Instagramstory. "Ik dacht dat dit een leuk moment zou zijn om de eerste groep openingsacts aan te kondigen die ik aan de Londense shows zal toevoegen. Zij zullen voor Paramore optreden. Ik heb artiesten gekozen wiens muziek ik graag luister en die een extra boost zullen geven aan onze shows in Wembley."

Paramore was al eerder aangekondigd als openingsact voor de hele Europese tournee. Nu worden ook Mette, Griff en Benson Boone toegevoegd aan de affiche van 'The Eras Tour'. Voorlopig gaat het enkel om de shows die in augustus plaatsvinden in de Engelse hoofdstad.

Billy Ray Cyrus noemt dochter Miley 'skank' in gelekte audio

Chelsy Vanlerberghe-25 juli 2024 om 09:43

Dang flabbit! Het ziet er niet goed uit voor Billy Ray Cyrus. In een gelekte audio is te horen hoe hij zijn 25 jaar jongere vrouw met de grond gelijk maakt en hoe hij zijn dochter 'duivel' en 'slet' noemt.

Schokkende nieuwe audio ondersteunt sterk de beweringen van Billy Ray Cyrus' ex-vrouw dat hij haar maandenlang onderwierp aan 'extreem verbaal, emotioneel en psychologisch misbruik'. De tape, exclusief verkregen door DailyMail.com, onthult de verschrikkelijke behandeling die de Australische zangeres Firerose, 37, beweert voortdurend te hebben ondergaan tijdens haar zeven maanden durende huwelijk met de 62-jarige countryster.

In de audio hoor je hoe Billie Ray een tirade vol scheldwoorden afvuurt op zijn vrouw. Hij is boos omdat hij te laat was voor een show en geeft haar de schuld: "Als je gewoon je mond had gehouden, dan was ik niet zo pissig geweest. Je bent een egoïstische bitch."

Firerose smeekt hem om te stoppen met schreeuwen, maar hij gaat door: "Je hebt een puinhoop gemaakt. Ik denk niet dat je echt slim bent. Ik denk dat je een egoïstische fucking bitch bent. Dat is wat je bent. Fucking idioot."

Maar Billy Ray beperkt zijn woede niet alleen tot Firerose. Hij noemt zijn dochter Miley een 'slet' en 'duivel' en zijn ex-vrouw Tish een 'slet' en 'leugenaar'.

Miley, beroemd sinds haar rol in Hannah Montana naast haar vader, heeft de band met haar vader al een tijd verbroken. Ze negeerde hem tijdens haar Grammy Awards-acceptatiespeech en lijkt afstand te hebben genomen na zijn scheiding van mama Tish en snelle huwelijk met Firerose.

Billy Ray en Firerose leerden elkaar kennen op de set van Hannah Montana. Ze was 22 en Billy Ray was op dat moment 48 en in een relatie met Tish. De twee trouwden in oktober 2023, maar hij vroeg na zeven maanden al de scheiding aan. Firerose beweert dat hij haar uit huis zette één dag voor een belangrijke operatie. Ze mocht haar spullen niet ophalen en voelde zich onveilig bij hem. Billy Ray beweert op zijn beurt dat Firerose hem misbruikte en $96,986 van zijn creditcards opmaakte. Hij heeft nu een verbod om haar te stoppen met het gebruik van zijn kaarten.

Kortom, het is één grote puinhoop tussen Billy Ray en Firerose. Hoe Miley erop reageert? Door een sexy foto te plaatsen op Instagram.

WIN: duoticket voor F1 Grand Prix van België in Spa

Chelsy Vanlerberghe-24 juli 2024 om 13:35

Zin in de ultieme adrenalinekick? TAGMAG en Red Bull geven een duo-combiticket weg voor de F1 Grand Prix van België in Spa, en jij kunt erbij zijn! Dit is je kans om de actie van heel dichtbij mee te maken en Max Verstappen te zien racen op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps!

Het Circuit de Spa-Francorchamps is waar racegeschiedenis geschreven wordt! De eerste races hier dateren al van 1924. Hoewel de baan door de jaren heen veranderd is, blijft de legendarische bocht Eau Rouge een van de meest uitdagende en spannende secties voor elke coureur.

Wil jij erbij zijn? Red Bull en TAGMAG hebben een pakket samengesteld voor een onvergetelijk weekend:
Een duo combiticket voor de F1 Grand Prix van België in Spa, geldig voor vrijdag, zaterdag en zondag.

  • Silver 6 tribune-plaatsen - met geweldig uitzicht
  • 20 minuten karting op een van de dagen naar keuze
  • Campingplek voor 2 personen
  • Een exclusieve Red Bull-goodiebag

Wil jij deze once-in-a-lifetime experience winnen? Beantwoord dan de onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Ontdek meer