JBL organiseert opnieuw een knallende verborgen silent disco in Antwerpen!

Samuel Wornoo-18 oktober 2021 om 11:26

Een exclusieve silent disco party van JBL op een unieke locatie in Antwerpen waar je alleen naartoe kan als je op onderzoek uitgaat. Met toffe dj’s die muziek door je earbuds laten knallen. Gezelligheid, vrienden en drankjes in overvloed. Jij kan erbij zijn, als je de datum 28 oktober vrijhoudt.

De silent disco party van JBL is geen gewone silent disco. Deze editie is alleen bedoeld voor de grootste speurneuzen. Want een kaartje kun je alleen bemachtigen als je wint. En daarvoor zal je een (online) speurtocht moeten uitzetten.

Tickets voor dit onmisbaar feestje zijn niet te koop, maar verdien je door GPS-coördinaten te verzamelen. Deze zijn te vinden op affiches, flyers, maar ook online bij TAGMAG en Topradio, bij Krëfel, bij influencers en zelfs de DJ’s.

Heb je een code in the pocket? Dan is het de bedoeling dat je die op deze website invoert. Hoe meer je er te pakken krijgt, hoe groter de kans op een entreekaartje. Heb jij de meeste codes verzameld, dan win je een duoticket, inclusief JBL oortjes. De moeite waard!

Artiesten als DJ Louis XIV, DJ Licious, Delafino & Jorn Pricez verzorgen de muziek. JBL regelt wireless earbuds en de rest van het feest. Het enige wat jij moet doen is een ticket in je bezit krijgen en je tofste feestoutfit klaarleggen. Hopelijk zien we je dan op 28 oktober. Good luck!

(Photo by Léa Enghelabi)

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer