JBL organiseert opnieuw een knallende verborgen silent disco in Antwerpen!

Samuel Wornoo-18 oktober 2021 om 11:26

Een exclusieve silent disco party van JBL op een unieke locatie in Antwerpen waar je alleen naartoe kan als je op onderzoek uitgaat. Met toffe dj’s die muziek door je earbuds laten knallen. Gezelligheid, vrienden en drankjes in overvloed. Jij kan erbij zijn, als je de datum 28 oktober vrijhoudt.

De silent disco party van JBL is geen gewone silent disco. Deze editie is alleen bedoeld voor de grootste speurneuzen. Want een kaartje kun je alleen bemachtigen als je wint. En daarvoor zal je een (online) speurtocht moeten uitzetten.

Tickets voor dit onmisbaar feestje zijn niet te koop, maar verdien je door GPS-coördinaten te verzamelen. Deze zijn te vinden op affiches, flyers, maar ook online bij TAGMAG en Topradio, bij Krëfel, bij influencers en zelfs de DJ’s.

Heb je een code in the pocket? Dan is het de bedoeling dat je die op deze website invoert. Hoe meer je er te pakken krijgt, hoe groter de kans op een entreekaartje. Heb jij de meeste codes verzameld, dan win je een duoticket, inclusief JBL oortjes. De moeite waard!

Artiesten als DJ Louis XIV, DJ Licious, Delafino & Jorn Pricez verzorgen de muziek. JBL regelt wireless earbuds en de rest van het feest. Het enige wat jij moet doen is een ticket in je bezit krijgen en je tofste feestoutfit klaarleggen. Hopelijk zien we je dan op 28 oktober. Good luck!

(Photo by Léa Enghelabi)

To do: Studio 100 lanceert belevingsexpo in Oostende!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:47

Van 8 juli tot en met 4 september kan je je in het Kursaal van Oostende helemaal onderdompelen in de wereld van Studio 100. Niet alleen met de bootcamp van K3, maar ook met de exclusieve Studio 100 belevingsexpo!

Plop, Bumba, K3, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de rijkgevulde geschiedenis van Studio 100. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een leuke en verrassende belevingsexpo waar ‘fun’ en ‘doen’ centraal staan. Decors, kostuums, weetjes, doe- activiteiten,… de expo biedt puur plezier voor de hele familie.

Bezoekers krijgen bij het binnenkomen een exclusieve gratis “Studio 100 Aan Zee”-strip die ze doorheen de expo zelf kunnen vervolledigen door de ontbrekende plaatjes te verzamelen. De strip is exclusief getekend in het kader van deze expo én enkel deze zomer te verkrijgen in Kursaal Oostende.

Tickets zijn nu te koop via deze website! Een ticket voor de expo kost 16 euro, maar je kan ook een combi kopen (mét toegang tot de K3 bootcamp) voor 26 euro!

ABSOLUT geeft festivalliefhebbers de kans op een Tomorrowland-ervaring 

Karen Luiken-29 juni 2022 om 12:30

Over twee dikke weken barst Tomorrowland los. We hebben er zó veel zin in, dat het wachten oneindig lang lijkt te duren. Wodkamerk ABSOLUT voelt met festivalliefhebbers mee en geeft hen de kans op een unieke Tomorrowland-ervaring.

ABSOLUT organiseert een evenement waar je niet alleen de sterren van de hemel kunt dansen, maar ook nog eens een plekje op Tomorrowland of een van de andere prijzen kunt bemachtigen.

Het gaat allemaal plaatsvinden op het Theaterplein in Antwerpen. Jana Vitiligo en DJ Licious komen langs voor het draaien van fijne plaatjes. Enige wat jij hoeft te doen is op een feestelijk verlichte dansvloer je beste moves showen. Stopt de muziek? En komt het nummer van jouw polsbandje overeen met het nummer dat je ziet op het scherm? Dan ben jij misschien wel de gelukkige die naar Tomorrowland gaat of één van de andere leuke Tomorrowland prijzen verdient!

De dansvloer van ABSOLUT x Tomorrowland opent vrijdag om 20.30 uur.
Be there or be square.

Klik hier voor meer info!

Ontdek meer